Ultima oră

ESENTIAL:Necropsia Madalinei Manole, facuta de sapte medici-legisti. Procurorii nu au dubii in privinta sinuciderii

Ziarul de Vrancea
20 iul 2010 610 vizualizări
Cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul. De aceeasi parere sunt si criminalistii, probele confirmand sinuciderea artistei, o persoana extrem de sensibila, au declarat, luni, surse judiciare, citate de Mediafax.

Intre timp anchetatorii incearca sa il gaseasca pe barbatul care i-a vandut prietenei Madalinei Manole - Furadan-, un pesticid extrem de toxic a carui comercializare este interzisa.


Barbatul este pasibil de o pedeapsa de pana la 15 ani de detentie, potrivit articolului 312 Cod penal privind traficul de substante toxice.


Prietena Madalinei Manole a comunicat anchetatorilor SMS-ul prin care artista ii cerea sa o ajute in achizitionarea pesticidului. Tanara nu este cercetata in legatura cu procurarea pesticidului, insa cel care il vinde este pasibil de pedeapsa, sustin sursele citate.


Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350-400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute.


Audierile persoanelor in cazul privind sinuciderea cantaretei au relevat pentru anchetatori o fire "extrem de sensibila", iar psihologii au explicat ca este posibil ca nasterea "tarzie" sa fi produs o stare de depresie accentuata.


Specialistii spun ca femeile recurg frecvent la substante toxice pentru a se sinucide.


Pe de alta parte, in 17 iunie (in apropierea zilei de nastere a fiului artistei), cand Madalina Manole a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a luat cantitati insemnate de ibuprofen si paracetamol, i-a spus sotului ei, Petru Mircea, ca a a inghitit si "o substanta", insa analizele au infirmat acest lucru.


Faptul ca Madalina Manole si-a lasat mesajul de adio pe telefonul sau indica, in opinia psihologilor si criminalistilor, faptul ca artista a lasat mesajul pentru toti apropiatii sai, inclusiv sotul.


Relatiile dintre sotul Madalinei Manole si parintii acesteia au fost destul de reci, potrivit martorilor audiati de anchetatori.


Procurorii spun ca, in general, parintii si cei apropiati refuza sa inteleaga gestul sinucigas si atunci lanseaza acuze la adresa celor care, in opinia lor, ar fi putut stopa un astfel de eveniment.


Potrivit surselor citate, artista si-a premeditat gestul si s-a interesat despre efectele furadanului.



de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.