Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
20 iul 2010 663 vizualizări
Au incercat sa se sinucida cu pastile

Dupa sinuciderea solistei Madalina Manole, numarul celor care incearca sa se sinucida a crescut si in judetul Vrancea. In doar citeva ore, la spitalele din judet au ajuns doua femei care au incercat sa-si puna capat zilelor folosind pastilele. Astfel, la Spitalul din Adjud a fost adusa o tinara de 26 de ani, din comuna bacauana Sascut, care a ingerat 20 de capsule de zidovudina. Acesta este un medicament care incetineste evolutia infectiilor cu HIV. Tinara a fost salvata de medici si a fost internata la sectia de psihiatrie. Si o femeie din comuna Cotesti a avut nevoie de interventia medicilor dupa ce a inghitit 30 de tablete de Enap. Acest medicament se foloseste pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. Femeia este internata in sectia de interne. (Dan CHIRIAC)


Au pradat "Colt de rai"


Doi tineri, unul din Marasesti si altul din Onesti, au fost trimisi in judecata in acelasi dosar, dupa ce, impreuna, au sustras mai multe bunuri de la restaurantul "Colt de rai", din Adjud. Ionut Stacu, de 19 ani, si Romeo Calin, de 22, sint acuzati ca, pe 28 martie anul acesta, pe timp de noapte si prin efractie au patruns in restaurant, de unde au sustras grilaje metalice, cani, vesela de inox si motoare electrice, totul in valoare de 25.000 lei. Cei doi tineri au fost insa ghinionisti, pentru ca, in timp ce se indreptau spre casa cu caruta, s-au intilnit cu un echipaj al Politiei. Pentru ca se stiau cu musca pe caciula, tinerii s-au speriat de prezenta oamenilor legii si au abandonat caruta cu tot cu ce aveau in ea, astfel incit pagubitul si-a recuperat bunurile. Cu toate acestea, pentru ca atunci cind au intrat in restaurant au fortat o usa, administratorul restaurantului vrea ca cei doi sa-i repare stricaciunea. (N. C.)


Metale International se extinde pe timp de criza


Agentia pentru Protectia Mediului Vrancea a aprobat proiectul "Construire hala productie, platforme si imprejmuiri, dotare cu utilaje si echipamente, in vederea dezvoltarii activitatii de productie". Cei de la Metale International, titularii proiectului, au in intentie extinderea cu o hala de productie in satul Golestii de Sus, comuna Cotesti. APM a anuntat ca nu sint necesare studii de impact asupra mediului, dar ca cei interesati pot depune contestatii privind etapa de incadrare si argumentele ce o fundamenteaza pina la data de 27 iulie la sediul APM din Focsani str. D. Golescu nr. 2, in zilele de luni-joi intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum si la adresa de internet www.apmvn.ro. Cei de la Metale International Focsani, prin extinderea din apropierea Focsanilor, ar putea asigura si citeva noi locuri de munca. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.