Ultima oră

Modernizarea Pietei Moldovei, in stand-by

Doina Ganea
20 iul 2010 957 vizualizări
Miine va avea loc un nou concurs pentru ocuparea functiei de director al Administratiei Pietelor, la care s-au inscris sase persoane

Proiectul Primariei Focsani privind modernizarea Pietei Moldovei in parteneriat public-privat s-ar putea amina. Reabilitarea principalei piete agro-alimentare din judet ar costa municipalitatea 12,7 milioane lei, bani de care nu dispune momentan. Pentru a face totusi ceva edilii Focsaniului a luat in calcul chiar incheierea unui parteneriat public-privat intre autoritatea locala si agentii economici. Aspect care nu mai este insa de actualitate. "Nu stiu ce sa spun, juristii primariei spun ca nu ar fi in regula deocamdata un parteneriat public-privat. In aceste conditii trebuie sa regindim modernizarea pietei agroalimentare, nu o putem lasa de izbeliste, mai ales ca normele europene ne impun altceva", a declarat viceprimarul Vasile Dobre.

In planul Primariei era prevazuta imbunatatirea conditiilor de comercializare si amenajarea unei parcari supraetajate. Pentru parcare sint luate in considerare doua spatii, cel din spatele Catedralei Ortodoxe si cel din spatele Pietei, in locul destinat pepenarilor. In context viceprimarul Vasile Dobre ne-a mai declarat ca miine va avea loc un nou concurs pentru ocuparea functiei de director al Administratiei Pietelor. Cele sase persoane care s-au inscris la concursul pentru ocuparea functiei de director la Administratia Pietelor Focsani sint Ulise Grosu, Dorina Bancila, Fanica Popa, Marian Bogdan, Marian Tanase si Dorina Grama. Dupa iesirea la pensie a fostului director Puiu Spiridon, interimatul a fost asigurat de Luminita Angheluta, care insa nu s-a mai inscris la concurs. La precedentul examen Angheluta s-a aflat aproape de a prelua postul, avind cea mai buna lucrare. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.