Ultima oră

Dumitru Dila va fi socru mic

Silvia Vrînceanu Nichita
17 iul 2010 3292 vizualizări
Si sefa doamnelor din PDL isi insoara mezinul, nas mare fiind deputatul Razvan Mustea

Doua nunti ale unor cupluri cu greutate in peisajul mioritzic sint prilej de sedinta de guvernamint cu somon fume, sampanie de Panciu si fursecuri in Focsangeles. Dumitru Dila, delegat la sefia Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vrancea, va fi socru mic simbata viitoare, dupa ce ieri a fost martor la cununia civila a fiicei sale. Oana Iuliana Dila s-a casatorit cu barbatul cu care se iubeste de opt ani, Mihai Alexandru Papuc, in virsta de 26 de ani, fiul unor cunoscuti medici din Focsani. Oana si Alex s-au indragostit inca de pe bancile liceului, iar povestea lor de iubire s-a consolidat la Bucuresti, unde si-au continuat studiile. Acum Oana este inspector la Autoritatea Nationala a Vamilor, iar Alexandru este chirurg ortoped la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde urmeaza rezidentiatul. Cei doi tineri au spus ieri "Da" in fata ofiterului de stare civila, cununia civila fiind urmata de o petrecere relaxata la pensiunea "Perla Vrancei" din Soveja. Petrecerea de nunta este programata simbata viitoare, pe 24 iulie, dupa ce tinerii isi vor face juramintele la Biserica Donie. Tinerii au anuntat ca fericitul eveniment se sarbatoreste "cu sau fara papion, pe tocuri sau fara tocuri, dar cu multa voie buna la Casa Armatei". Nina si Dumitru Dila se declara emotionati si spun ca le doresc copiilor toata fericirea din lume. "Sintem mai mult decit fericiti, traim emotiile alaturi de Alex si Oana", ne-a dezvaluit Dumitru Dila aseara, in drum spre petrecerea care-l va propulsa in "functia" de socru mic. Nasii tinerei perechi sint doi buni prieteni, Catalina si Bogdan Dodu. Simbata viitoare este programata o alta nunta cu staif, la care este asteptata lumea buna a orasului. Marius Negoita, fiul consilierului judetean PDL Constantina Negoita si sefa doamnelor din partid, s-a decis sa-si duca aleasa la altar ca o incununare a unei frumoase relatii de iubire. Nasii tinerei perechi sint deputatul Razvan Mustea si sotia sa Aura Mari. Marius Negoita lucreaza la Parlamentul European, dupa ce a candidat in 2009 pe lista de eurodeputati a PDL, fara a prinde insa un loc eligibil. Se zvoneste ca nuntile vor aduce la Focsani si doi europarlamentari democrat-liberali. La Brasoveanca sint asteptati sa se prinda in joc Teodor Stolojan si Sebastian Bodu. (S. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 13 ore, 15 minute, 11 secunde
Felicitări şi casă de piatră
, acum 739397 zile, 13 ore, 15 minute, 11 secunde
felicitari si casa de piatra. O familie minunata cu copii minunati
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.