Ultima oră

Portal de informare pentru o Vacanta în siguranta

Raluca Manolache
17 iul 2010 586 vizualizări
Turistii de pe litoral au la dispozitie un site cu informatii utile pentru a avea o Vacanta in siguranta . In acest sens, Directia Informare si Relatii Publice a M.A.I. a lansat site-ul www.infolitoral.mai.gov.ro, de unde turistii pot afla care sint atributiile lucratorilor M.A.I. în perioada sezonului estival, telefoanele la care se pot adresa în situatii de urgenta si datele de contact ale unitatilor de politie din statiunile de pe litoral.

Pagina "Vacanta in siguranta" ofera turistilor si recomandari pentru evitarea unor situatii neplacute ce se pot ivi in timpul sejurului precum furturi de bunuri din unitatile de cazare, de pe plaje, de/din autoturisme etc., si informatii despre modul in care trebuie sa actioneze in cazul in care devin victime ale vreunei infractiuni. De pe site-ul www.infolitoral.mai.gov.ro se pot afla mai multe informatii despre situatia traficului rutier catre Litoral, precum si despre rezultatele actiunilor comune desfasurate de politisti si jandarmi pe litoral, pentru linistea si siguranta turistilor. Portalul gazduieste si sectiunea "stiri", care prezinta informatii de ultima ora referitoare la evenimentele cu impact pentru ordinea publica. Lansarea website-ului se inscrie in contextul campaniei de informare si prevenire "Vacanta in siguranta" derulata de autoritati la nivelul statiunilor aflate pe litoralul Marii Negre. In cadrul actiunii "Litoral 2010" actioneaza si 20 de politisti din Vrancea care actioneaza pentru linistea si siguranta turistilor. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.