Ultima oră

LIFE:Faze Tari: A uitat bijuterii in valoare de 750.000 $ in camera de hotel;Femeile se coafeaza de 104 ori intr-o viata

Ziarul de Vrancea
15 iul 2010 396 vizualizări
Cel mai bun sofer din lume? A condus 60 de metri pe sticle de bere; ; Femei topless, chele si cu barba la Berlin Fashion Week

A uitat bijuterii in valoare de 750.000 $ in camera de hotel


O americanca extrem de uituca s-a intors dintr-o calatorie in Anglia fara bijuterii in valoare de 750.000 $. Femeia a fost cazata la hotelul londonez Westbury Mayfair, intr-o camera de 2.500 de lire pe noapte. Lunea trecuta a parasit stabilimentul, iar menajera care a intrat in camera aproape ca a lesinat cand a vazut ce se afla intr-o cutie de indispensabili: inele, un colier si cercei, toate incrustate cu diamante. Foarte corecta, menajera a anuntat conducerea despre ce a gasit. Bijuteriile au fost puse intr-un seif al hotelului si au incercat sa dea de urma pagubitei. Cum aceasta n-a lasat date de contact, angajatii au incercat degeaba sa o gaseasca. Dupa cinci zile, posesoarea bijuteriilor a sunat la hotel, plangand, iar situatia s-a rezolvat, scrie Libertatea.


Tablou din 200.000 de furnici moarte


Chris Trueman, un californian in varsta de 32 de ani, a avut strania idee de a recrea o fotografie facuta pe vremea cand era doar un pusti, cu ajutorul unui "material" mai putin obisnuit. Este vorba despre 200.000 de furnici, pe care le-a cumparat in "baxuri" de cate 40.000 de insecte, apoi le-a omorat si lipit cu un tip special de rasina pe o bucata de Plexiglas. Dupa realizarea capodoperei, Chris a vandut-o unui muzeu pentru 34.745 de dolari, anunta Cancan.


Cel mai bun sofer din lume? A condus 60 de metri pe sticle de bere!


Un chinez a reusit sa stabileasca un nou record mondial, conducand masina, pe o distanta de 60 de metri, pe doua siruri de sticle de bere! Li Guiwen, un sofer din armata chineza, din Beijing, a condus de-a lungul unor 1.798 de sticle de bere asezate "in picioare", pe distanta de 60 de metri si 19 centimetri in 8 minute si 28 de secunde. Recordul mondial a fost stabilit in provincia din estul Chinei, Zhejiang. Guiwen a incercat sa stabileasca acelasi record si anul trecut, dar, din cauza ploii, roata masinii i-a alunecat de pe sirul de sticle de bere. Chinezul s-a gandit sa stabileasca acest record in urma unui pariu facut la betie cu prietenii sai. "Dupa ce am esuat anul trecut, m-am antrenat constant ca sa reusesc anul acesta", a declarat Li Guiwen, informeaza Click.


New-York-ul e invadat de plosnite


Nu cu mult timp in urma, plosnitele de-abia figurau pe listele specialistilor in eliminarea daunatorilor domestici din Manhattan. De fapt, in marea majoritate a Americii plosnitele aproape au disparut datorita pesticidului DDT. Dar de cand cocktailul chimic a fost interzis, insectele au revenit in forta. In aceasta saptamana, o portiune a unei camere de garda a fost inchisa temporar in Brooklyn dupa ce asistentele au descoperit o plosnita. Cu o saptamana in urma, celebrul lant de imbracaminte Abercrombie & Fitch a fost nevoit sa inchida temporar doua dintre magazinele sale din Manhattan pentru a combate infestarea, scrie Libertatea.


Femeile se coafeaza de 104 ori intr-o viata


Un breton scurtat, cateva bucle ori suvite mai deschise la culoare. Asa incepe totul. Intr-o buna zi, femeile hotarasc ca a venit momentul sa faca o schimbare in viata lor si ce poate sa le fie mai la indemana pentru acest experiment decat propriul par? Potrivit cercetatorilor insa clipa marii transformari de look soseste in viata reprezentantelor sexului frumos cam de 104 ori de-a lungul vietii. Mai exact, oamenii de stiinta sunt de parere ca in intervalul 13-65 de ani femeile isi schimba coafura, adica se tund, se fac permanent sau se vopsesc cam de doua ori pe an. Desi isi doresc schimbarea, in speranta ca astfel vor deveni mai frumoase, mai increzatoare in feminitatea lor ori macar vor scapa de plictiseala, nu toate doamnele si domnisoarele sunt incantate de rezultat. Trei sferturi dintre ele regreta cel putin un experiment pe care l-au facut pe propriul par, anunta Cancan.


Femei topless, chele si cu barba la Berlin Fashion Week


Ultima colectie Patrick Mohr, prezentata in cadrul Berlin Fashion Week a avut ca vedete modele topless, fara podoaba capilara, dar cu o barba destul de generoasa. Daca bustierele zdrentuite ale lui Jean Paul Gaultier sau Lolitele zabrelite ale lui Valentino nu au frapat asistenta aflata la show-urile de moda ale celor doi creatori, designerul Patrick Mohr a reusit, cu siguranta, sa socheze. El a sia transformat manechinele in fiinte de-a dreptul respingatoare, dandu-le un aspect macabru cu barbi dezordonate si chelii lucioase, informeaza Click.


Un grec a primit 160.000 euro pentru aparitia figurii sale pe un iaurt turcesc


Un grec de 77 de ani, a carui figura a ajuns din greseala pe toate recipientele cu iaurt facut dupa o reteta turceasca si vandute de catre o laptarie suedeza, a obtinut compensatii de peste 160.000 de euro, potrivit informatiilor facute publice de catre compania de lactate. Cu lungile sale mustati grizonate si cu o boneta rosie traditionala, portretul batranului grec figureaza pe cutia unui iaurt "dupa reteta turceasca", vandut de catre laptaria Lindahl, din centrul Suediei. Batranul a fost atentionat in primavara de catre un prieten ce locuia in Stockholm. El a cerut imediat aproape 5 milioane de euro firmei Lindahl pentru ca l-a facut turc si pentru ca i-a utilizat de ani de zile imaginea fara sa-i ceara autorizatia, pe popularul iaurt comercializat in aproape toate supermarketurile din Suedia, anunta Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.