Ultima oră

Un batrin s-a inecat in Putna

Ziarul de Vrancea
15 iul 2010 556 vizualizări
Un batrin de 70 ani din comuna Tulnici a fost gasit mort in albia riului Putna. Oamenii legii au fost sesizati in jurul orei 19.50 de catre o femeie din comuna despre faptul ca un barbat incearca sa se salveze de la inec

Echipa de cercetare deplasata la fata locului a stabilit identitatea cadavrului, si anume Dinu M.. Cadavrul a fost transportat la S.M.L Vrancea, pentru efectuarea necropsiei. Se pare ca batrinul a vrut sa traverseze apa, insa a fost luat de curent. Si pompierii din Adjud au intervenit in cartierul Burcioaia si au actionat, cu o barca si o wolla, pentru scoaterea a doi boi morti si a unei carute din riul Siret. (R. M.)

Tirg de utilaje la Dumitresti


Camera Agricola Judeteana (CAJ) Vrancea in colaborare cu Primaria comunei Dumitresti organizeaza duminica, incepind cu orele 09.00, Tirgul de Vara, unde va avea loc "Expozitia cu utilaje, echipamente, instalatii si masini agricole" destinate exploatatiilor din zona de munte si instalatii pentru gospodarii (panouri solare, sisteme de incalzire pentru combustibil solid - prezentate in "Programul Casa verde"). Produsele ce vor fi expuse pot fi achizitionate prin accesarea fondurilor europene au in vedere masurile 141 "" Sprijin pentru fermele agricole de semisubzistenta si 112 - Instalarea tinerilor fermieri. Potrivit directorului CAJ, Gabriel Necula, la eveniment sint asteptati toti fermierii interesati de accesarea fondurilor europene pentru achizitionarea de utilaje agricole. (D. GANEA)


10 camioane cu ajutoare de la militari


Militarii de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" incearca sa le intinda o mina de ajutor sinistratilor din localitatea Dorohoi, judetul Botosani. "Cu sprijnul Brigazii 282 Infanterie Mecanizata, si al Brigazii 15 Mecanizată "Podu înalt" "" Iasi, mari unitati din organica Diviziei 2 Infanterie Buzau, miercuri, 14 iulie, 10 camioane cu alimente neperisabile ambalate, apa, imbracaminte, lenjerie, materiale de constructii si mobilier, colectate de la personalul unitatilor militare apartinind Fortelor Terestre, vor fi donate locuitorilor din localitatea Dorohoi. în spirit de solidaritate, militarii si personalul civil din garnizoanele Buzau, Focsani, Iasi, Galati, Braila si Sibiu au donat bunuri, dorind, astfel, prin gestul lor, sa fie alaturi de populatia afectata de inundatii", spun militarii din Brigada 282. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.