Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
15 iul 2010 653 vizualizări
Focsani: Depresia l-a impins sa se spinzure

Un batrin de 77 ani din Focsani si-a pus capat zilelor pe fondul unei depresii de care suferea. Mihai T. s-a spinzurat in camara din apartament dupa ce si-a trimis sotia sa cumpere brinza. Cind s-a intors femeia de la piata l-a gasit fara suflare pe batrin. Se pare ca pensionarul le-ar fi spus membrilor din familie ca nu poate sa traiasca fara sa vada lumina zilei, aceasta dupa ce a fost diagnosticat cu Glaucom, si a ales intunericul vesnic. Trupul acestuia a fost dus la S.M.L Vrancea, in vederea efectuarii necropsiei. (R. M.)


Movilita: Batrin batut si jefuit


Un batrin de 84 din Movilita a ajuns la Spitalul din Focsani dupa ce a fost batut si jefuit de un tinar de 27 ani din Vadu Pasii, judetul Buzau. Politistii din comuna au aflat ca marti in jurul orei 05.00 un barbat a patruns in locuinta lui Costica D., l-a batut si la plecare i-a sustras un radiocasetofon. în urma cercetarilor efectuate a fost identificat principalul suspect, Maricel I. care este acum cercetat pentru savirsirea infractiunii de tilharie. Tinarul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Panciu, cu propunere de arestare preventiva. (R. M.)


Flacari pe Greva de la Grivita


Pompierii din Focsani au mers pe strada Greva de la Grivita din municipiu dupa ce s-a semnalat izbucnirea unui incendiu. La fata locului, echipa de interventie a actionat pentru stingerea incendiului izbucnit la o magazie, pe o suprafata de circa 80 mp, existind cu pericol de propagare la vecinatati. în urma incendiului au ars acoperisul unei anexe, confectionat din lemn cu invelitoare din tabla pe o suprafata de circa 80 mp, peretii anexei din lemn, bunuri de uz casnic depozitate in aceasta, si 10 ml de gard din lemn. Incendiul a fost provocat se pare de aparate electrocasnice lasate sub tensiune nesupravegheate. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.