Ultima oră

ESENTIAL: Madalina Manole declara, in ultimul interviu acordat cu o zi inainte de a muri, ca era fericita

Ziarul de Vrancea
14 iul 2010 566 vizualizări
Madalina Manole a acordat un interviu agentiei Agerpres cu doar o zi inaintea mortii sale, in care marturisea ca este o persoana fericita.

\'\'Sunt o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Am fost cea mai fericita mamica de pe pamant in clipa in care mi-am strans puiul in brate\'\', afirma Madalina Manole, marti.


Cateva ore mai tarziu, avea sa apara informatia privind disparitia sa, cel mai probabil in urma unei sinucideri.


Anul acesta, Madalina Manole a adus pe piata muzicala un nou album - \'09 Madalina Manole\' - care contine 12 piese si pe care l-a terminat de inregistrat la sfarsitul lunii ianuarie, dupa o perioada in care si-a dedicat in totalitate timpul baietelului ei.


"Sunt melodii noi, cateva cantate in limba engleza, in care se vor regasi indragostitii. \'Viata e frumoasa langa tine\', \'Marea dragoste\', \'Sunt indragostita\', \'Cineva chiar te iubeste\' sau \'Without You\' sunt cateva dintre melodiile pentru indragostiti. Am si o balada, pentru ca n-am cum sa-i uit pe cei care sunt mai putin norocosi in iubire. Balada se numeste \'Suflet gol\' si cred ca am sa-i cam rascolesc pe cei mai nenorocosi in iubire, nu am ce sa fac\', a declarat, pentru Agerpres, Madalina Manole.


Ea a precizat ca, desi albumul era gata de ceva vreme, a amanat lansarea lui pentru ca pe \'lista sufletului sau\' erau trecute cateva vise, neimplinite pana anul trecut: \'o casuta, un copil si omul care sa-i stea alaturi la bine si la greu\'.


Madalina descrie relatia sa cu fanii printr-o strofa a unei melodii: \'\'Sunt si eu tot asa cum sunteti voi/ Si ma simt de parc-as fi o mica stea/ Trec mereu printre secete si ploi/ Dar mi-e bine cand va stiu in fata mea!\'\'.



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.