Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Bianca, iar roscata pentru Botezatu?;Oana Zavoranu: In viata mea sunt doi barbati: Pepe si Marty

Ziarul de Vrancea
14 iul 2010 475 vizualizări
Denisa de la Bambi: Nu sunt in cautarea unui iubit, vreau sa fiu cucerita; ; Anamaria Ferentz isi cheama maseurul personal la domiciliu


Viziru este, oficial, insurat!


Lucian Viziru a spus "Da!" in fata ofiterului starii civile, dandu-i Emei numele sau. Ceremonia a fost extrem de restransa, la eveniment participand doar membrii familiei. Actorul a spus "Adio!" burlaciei. Lucian Viziru a primit certificatul de casatorie, sambata, la Primaria Sectorului 1. Desi nu a fost decat cununia civila, acesta a facut un secret din data aleasa si, de teama ca informatia sa nu rasufle, nu a invitat decat membrii familiei. Lucian si Ema nu au avut decat zece martori la, probabil, unul dintre cele mai mari evenimente din viata lor. Cei doi insuratei vor si binecuvantarea lui Dumnezeu, asa ca saptamana viitoare, tot sambata, se vor cununa religios. Nasi le vor fi sotii Mariana si Marius Lacatus, scrie Cancan.


Bianca, iar roscata pentru Botezatu?


Disperata sa se intoarca in bratele lui Bote, Bianca a scos si ultimul As din maneca: si-a vopsit parul, roscatele fiind preferatele designer-ului. Vedeta a putut face aceasta schimbare acum, ca este in vacanta, caci Capatos i-a impus ca la emisiune sa fie blonda. Bianca ingroasa randurile femeilor care, atunci cand sufera din dragoste, fac obligatoriu o vizita la salonul de infrumusetare, pentru a-si schimba imaginea. De indata ce a intrat in vacanta, asistenta lui Capatos si-a revopsit parul roscat, culoare pe care a mai avut-o inainte sa se cupleze cu Bote. Schimbarea nu e una pur intamplatoare, caci designerul a recunoscut intotdeauna ca roscatele sunt preferatele lui. Astfel, exista toate sansele ca Bianca sa fi apelat la acest artificiu de imagine in speranta ca va reusi sa-i starneasca atentia fostului iubit, anunta Click.


Denisa de la Bambi: Nu sunt in cautarea unui iubit, vreau sa fiu cucerita


Denisa de la Bambi a comentat in cadrul emisunii "Acces Direct " calitatile pe care le cauta la un barbat, asa cum declarase anterior in timpul unui interviu. "In primul rand nu sunt in cautari. Nu am facut altceva decat sa raspund la o intrebare. Am raspuns \'eleganta in atitudine\' pentru ca e greu sa gasesti asa ceva in ziua de azi si eu sunt mai de moda veche", a spus bruneta. "Ma intereseaza cum stie sa se poarte si sa te faca pe tine sa te simti femeie cand esti la bratul lui. Eu nu sunt in cautari pentru ca femeia ar trebui sa fie cautata si cucerita", a conchis vedeta, informeaza Libertatea.


Demi Moore si Ashton Kutcher, la detoxifiere: Consuma doar apa cu lamaie si artar!


Cei doi actori americani au intrat la dieta. Este vorba despre o cura de detoxifiere drastica. Aceasta presupune doar consumul unui decoct preparat din apa, lamai, sirop de artar si ardei rosu. Ashton Kutcher si Demi Moore au anuntat ca au intrat la dieta pe conturile de Twitter. Ei vor sa isi curete organismul de toxine cu ajutorul acestei cure, Master Cleanse, nerecomandata de unii medici, pentru ca este foarte dura, la care au apelat si Gwyneth Paltrow ori Beyonce. La doar cateva ore dupa ce a inceput detoxifierea, Ashton se plangea de foame pe Twitter scriind ca i s-a facut deja pofta de o bere si o friptura, scrie Cancan.


Laura si Smiley au slabit de dor 10 kg


Cele doua luni petrecute de Laura Cosoi in Mexic, unde a participat la concursul international "Bailando por un sueno", au reprezentat un calvar pentru blondina, care s-a vazut nevoita sa stea departe de iubitul ei, Smiley. In perioada in care nu s-au vazut, fiecare a slabit cate 10 kilograme, topindu-se unul de dorul celuilalt. Se iubesc de aproape trei ani si nimic nu pare ca ar putea sa le distruga relatia. La intoarcere, Smiley a asteptat-o nerabdator la aeroport si a coplesit-o cu saruturi. Nici gurile rele, care spuneau ca nu vor rezista mult timp impreuna, nici programul incarcat al fiecaruia si nici macar cei 10.000 km care i-au despartit timp de mai bine de doua luni, anunta Click.


Oana Zavoranu: In viata mea sunt doi barbati: Pepe si Marty


Oana Zavoranu are doi barbati in viata ei, iar amandoi o iubesc la nebunie. Este vorba despre sotul ei, Pepe, si motanul ei, Marty. "Marty este indragostit de mine ca un barbat. Pepe este gelos", a declarat in gluma Oana Zavoranu pentru Acces Direct. Ei sunt doi motani, iar Marty ma adora, ma divinizeaza, iar cand vine Pepe si vrea sa mai ia in brate, pisicul se supara. Ei doi sunt barbatii vietii mele. Mai greu e cand sunt in pat cu amandoi si Marty e deranjat cand Pepe ma ia in brate", a mai spus Oana. Referitor la sotul ei, bruneta e convinsa ca Pepe nu ar merge niciodata la un salon de masaj erotic. "Un barbat normal nu ar merge niciodata acolo", informeaza Libertatea.


O femeie a masat-o pe sub fusta in club


Daca ar fi dupa mine, mi-as petrece toata viata in saloanele de masaj", declara fosta doamna Varciu. Cum timpul insa nu ii permite satisfacerea zilnica a acestui capriciu corporal in locatiile specializate, Adelina recurge la "solutii de avarie". Astfel, la cea mai recenta petrecere "Playboy", fotomodelul a acceptat sa isi lase fundul pe mainile unei femei la fel de senzuale. "Maseuza" de ocazie nu a stat mult pe ganduri si a apucat-o ferm de una dintre fese pe Adelina, dorind probabil sa compare tonusul manechinului cu cel propriu, scrie Cancan.


Simona Sensual se razbuna pe tigani fiindca au eliminat-o!


Simona Sensual nu a reusit sa intre la sufletelul tiganilor din Glodeni, Mures, unde a participat la emisiunea "Satra" de pe postul Kanal D si a fost data afara. A zambit, s-a oferit sa devina si nasa unui pui de tigan, s-a imbracat sexy, a zambit in stanga si-n dreapta, dar degeaba! Simona Sensual a fost data afara din satra. Se pare ca blonda, cu toate ca s-a straduit, nu a reusit sa se adapteze conditiilor din comunitatea rromilor din Glodeni. Ea a refuzat sa bea sau sa manance in satra si nici nu a dorit sa doarma in casa gazdelor sale. Astfel, rommi au eliminat-o, iar Simona s-a razbunat ripostand si adresandu-le cuvinte foarte grele, anunta Click.


Anamaria Ferentz isi cheama maseurul personal la domiciliu


Anamaria Ferentz se rasfata de cate ori are ocazia. La recomandarea unei prietene, artista a decis ca cel mai bun masaj este cel realizat acasa, dar nu singura ci de un maseur profesionist. Se pare ca masajul la domiciliu este cel mai indicat atat pentru a se mentine in forma, cat si pentru relaxare. Intr-un interviu acordat site-ului Secret Life, Anamaria a marturisit ca s-a saturat sa mearga prin diverse saloane de masaj si de aceea a apelat la serviciile unui terapeut profesionist care se deplaseaza la domiciliul clientului de cate ori este nevoie, informeaza Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.