Ultima oră

Incaierare intre detinuti sfirsita la spital

Raluca Manolache
13 iul 2010 593 vizualizări
Un detinut incarcerat la Penitenciarul Focsani a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost lovit cu o cana in cap

Incidentul s-a produs luni, in jurul orei 14.30, cind detinutii se pregateau sa manince. In urma unei neintelegeri, unul dintre detinuti a pus mina pe cana de pe masa si l-a izbit in moalele capului pe colegul sau de "zeghe". "Victima a fost dusa la cabinetul medical pentru ingrijiri medicale, iar ulterior a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta «Sf. Pantelimon» pentru acordarea unei ingrijiri de specialitate", spune subcomisarul Daniel Slavoiu, purtatorul de cuvint al Penitenciarului Focsani. Medicii de la Spitalul din Focsani i-au recomandat acestuia efectuarea unei tomografii, motiv pentru care detinutul a fost transferat la Spitalul Penitenciar Bucuresti-Jilava. La nivelul Penitenciarului s-a format o comisie de ancheta ce urmeaza sa stabileasca ce s-a intimplat. De asemenea, despre incident a fost informat si judecatorul delegat cu supravegherea executarii pedepsei, dar si Parchetul. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.