Ultima oră

Moartea din cartea de munca

Ziarul de Vrancea
13 iul 2010 1968 vizualizări
Doua tinere vaduve se lupta sa afle adevarul dupa ce sotii lor au fost sacrificati pe altarul muncii prost platite u Laurentia Tudosa si-a pierdut sotul pe 24 august 2007u evitata de toti, uitata de cei pe care ii stia pe vremea cind inca sotul traia, femeia incearca sa gaseasca raspunsuri, altele decit cele care ii scot sotul ca fiind singurul vinovat u Claudia Gurau, sotia electricianului decedat la Primaria Virtescoiu, spune ca primarul incearca sa ascunda adevarul despre cele intimplate u numai anul acesta s-au produs 35 de accidente de munca, doua fiind mortale

Vieti pierdute in zadar de oameni care pentru un pumn de maruntis isi risca ziua de miine. Familii ramase fara sprijin in cautarea adevarului. Sint povestile a doi vrinceni a caror moarte a survenit in timpul serviciului si pentru care, in purul stil romanesc, tot ei sint vinovati. Valentin Gurau s-a stins din viata pe 18 iunie 2010, dupa ce cureaua de protectie cu care era legat de un stilp de iluminat public s-a rupt in timp ce, pentru a face economii la primarie, a incercat sa schimbe niste becuri . A murit facind o munca ce trebuia sa fie in sarcina altora. Toader Tudosa s-a electrocutat acum trei ani in depozitul unde lucra ca gestionar, in conditii cel putin suspecte. Doua existente curmate brusc, pentru care nimeni nu a platit si cel mai probabil, nimeni nu o va face. Doua vaduve inlacrimate care se lupta sa afle adevarul. (Ziarul de Vrancea)


Se lupta de 3 ani pentru a elucida moartea sotului


Cititi aici povestea vaduvei Laurentia Tudosa


Viata lui Valentin Gurau, sacrificata pentru 1.500 de lei


Cititi aici povestea vaduvei lui Valentin Gurau


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.