Ultima oră

Soldatii gradati pot avansa la subofiteri

Raluca Manolache
13 iul 2010 2713 vizualizări
La cursuri isi pot incerca norocul si civilii, dar numai pentru armele/specialitatile muzici militare , sanitari si constructii

Soldatii gradati voluntari au sansa de a promova si de a deveni subofiteri. In acest sens, in conformitate cu "Metodologia de organizare a procesului de recrutare, selectionare, admitere si desfasurare a cursurilor de formare a subofiterilor in activitate, pe filiera indirecta si repartitia absolventilor in functii in anul de invatamint 2010 - 2011", in perioada 12 iulie "" 13 august, Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Vrancea, recruteaza candidati pentru cursurile de formare a subofiterilor in activitate, pe filiera indirecta. La aceste cursuri isi pot incerca norocul si civilii din cadrul si din afara Ministerului Apararii Nationale, numai pentru armele /specialitatile "muzici militare", "sanitari" si "constructii". "Din criteriile specifice categoriei de personal din care provin candidatii, amintim: sa aiba virsta de cel mult 30 ani impliniti in anul 2010, candidatii care provin din rindul civililor din cadrul si din afara Ministerului Apararii Nationale trebuie sa aiba studii/competente profesionale corespunzatoare armelor/specialitatilor militare pentru care se organizeaza cursul de formare, conform reglementarilor in vigoare, pentru serviciul medical sa fie absolvent al invatamintului postliceal de specialitate, cu certificate de absolvire/de competenta profesionala pentru specializarea de asistent medical generalist", spun reprezentantii Centrului Militar. Pentru aceste cursuri se va sustine insa si o admitere. Mai multe informatii cu privire la procesul de recrutare, selectie, admitere si desfasurare a cursurilor se pot obtine de la Biroul Informare Recrutare situat la Cercul Militar Focsani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.