Ultima oră

POLITICA:Varujan Vosganian: La inceputul lui 2011 se impun alegeri anticipate, in toamna sunt posibile mutatii in Parlament

Ziarul de Vrancea
12 iul 2010 390 vizualizări
La inceputul anului 2011 se impun alegeri anticipate, iar in aceasta toamna sunt posibile mutatii in Parlament, pe fondul unor nemultumiri aparute in UDMR si UNPR, este de parere senatorul liberal Varujan Vosganian, citat de Mediafax.



In opinia vicepresedintelui PNL, socul reducerii veniturilor bugetarilor va fi precum o "criza de glicemie" si ca, in prima parte a anului viitor se va impune organizarea de alegeri anticipate: "Necesitatea alegerilor anticipate se impune la inceputul lui 2011. In UDMR au aparut ezitari tot mai mari. La fel si in UNPR, unde oameni de la PNL sau PSD isi dau seama ca nu au nici o sansa sa mai intre in Parlamentul viitor. Acestia nu vor mai putea fi tinuti sub obroc".


Liderul liberal a adaugat ca in aceste conditii, pot sa apara mutatii importante in Parlament, care sa conduca la organizarea unui scrutin inainte de termen. "Pe de alta parte, mai este si presiunea opiniei publice. Amputarea veniturilor va fi resimtita incepand cu luna august. Va fi un soc pe care populatia nu-l va putea suporta".


Senatorul PNL a precizat ca varianta unui guvern minoritar PDL nu sta in picioare, motivand ca un astfel de Executiv ar cadea intr-o saptamana. "PNL abia a supravietuit cu o guvernare minoritara, insa noi am majorat lefurile din sase in sase luni. In conditiile austeritatii de azi, un astfel de executiv n-ar rezista mai mult de o saptamana, exact timpul necesar pentru introducerea unei motiuni de cenzura".


Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la TVR, ca exista o dificultate in relatia sa cu Guvernul, plecand de la faptul ca nu poate accepta ideea ca se spune ca trebuie reduse cheltuielile cu salariile si cu personalul si, de fapt, aceste cheltuieli cresc.




de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.