Ultima oră

Material lemnos de 4.359,48 lei confiscat de politisti

Raluca Manolache
10 iul 2010 712 vizualizări
Oamenii legii continua lupta impotriva toporatorilor care uita cit de important este aurul verde. în perioada 30 iunie - 07 iulie, politistii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice a I.P.J.

Vrancea, au efectuat activitati de prevenire si combatere a faptelor care aduc prejudicii fondului forestier, la care au participat si silvicultori din cadrul Ocoalelor Silvice Dumitresti si Panciu. In urma verificarilor au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, fiind confiscata cantitatea de 29,271 mc material lemnos in valoare de 4.359,48 lei. De asemenea, au fost constatate doua infractiuni privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat. Astfel, Sava-Stefan S., din Mera, a intrat in atentia oamenilor legii pentru ca a transportat cu autocamionul cantitatea de 12,648 m.c. lemn foc fag, fara documente de provenienta. Si Mugurel I., din Panciu, Simion C., din Vidra si Dumitru B. din Racoasa au fost sanctionati si au ramas fara 15,438 m.c. de lemn foc pentru ca transportau materialul lemnos fara documente legale de provenienta pe traseul Panciu-Tisita. De asemenea, Costica A., din Paltin, a carat cu autocamionul, pe DN2D, pe raza comunei Valea Sarii, cantitatea de 10,587 m.c lemn rotund fag, fara a avea in regula documentele. Si in Timboiesti au fost depistati Doru T., Lazar N., George N., Ion A. si Valerica B. care au taiat ilegal si sustras arbori din padurea din comuna. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 15 ore, 55 minute, 37 secunde
foarte putin
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.