Ultima oră

SPORT:Caracatita Paul prezice: Spania, noua campioana a lumii

Ziarul de Vrancea
9 iul 2010 447 vizualizări
Dupa ce a ghicit toate rezultatele din meciurile Germaniei de la Cupa Mondiala, caracatita Paul a prezis ca Spania va fi noua campioana a lumii, ibericii urmand sa treaca de Olanda in finala de la Johannesburg, informeaza Reuters.

De asemenea, Paul vede Germania invingatoare in dauna Uruguayului in finala mica a turneului final.


De origine din Dorset - Anglia, Paul (in varsta de doi ani si jumatate, are 700 de grame) este exponatul principal al acvariului din Oberhausen dupa ce a reusit de-a lungul timpului sa intuiasca mai multe rezultate din partidele de fotbal.


La turneul final din Africa de Sud, Paul a prezis ca Germania va invinge pe Australia, Ghana, Anglia si Argentina. De asemenea, caracatita a pronosticat ca "Panzerele" vor fi invinse de Serbia si Spania. Toate previziunile s-au dovedit a fi adevarate.


Reactii in presa despre alegerea lui Paul:


"Oracolul a prezis ca Spania va fi noua regina a lumii. Ramane sa vedem cata dreptate a avut. Din pacate, in cazul nostru alegerea s-a dovedit a fi inspirata, Germania fiind eliminata in semifinale de iberici" - Bild.


"Paul a prezis ca vom fi campioni ai lumii. A ghicit pana acum toate rezultatele nationalei Germaniei, inclusiv infrangerile cu Serbia si cu noi (nr. Spania). Cu toate acestea, meciul se va juca pe teren, dar speram ca va avea dreptate" - AS.


"A gresit o singura data, in finala Euro 2008. La acest Mondial insa, a avut dreptate de fiecare data. Acum a prezis ca Spania va castiga titlul mondial in dauna Olandei. De asemenea, caracatita Paul a ales Germania drept castigatoare a locului al treilea" - Telegraph.co.uk.



de A.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.