Ultima oră

Neatentia, boala grea pentru conducatori

Raluca Manolache
9 iul 2010 748 vizualizări
Un barbat de 70 ani a facut atac de panica dupa ce un sofer a ajuns cu masina in doi stilpi si apoi pe trotuar

Conducatorii de vehicule sint tot mai expusi accidentelor in trafic din cauza neatentiei. De suferit au insa si cei care le ies in cale. Asa se face ca Ionut S., 20 ani, din Vinatori a reusit sa il loveasca cu caruta pe Margarit G., 80 ani, din Garoafa. Batrinul se deplasa pe partea stinga a drumului si, in urma loviturii primite, a fost ranit grav. Oamenii legii vor incadra fapta juridica in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale. Si o femeie de 43 ani din Vinatori a ajuns cu masina intr-un piriu din afara satului Mircesti din comuna Vinatori. Gina G., 43 ani, in timp ce conducea o Skoda, din cauza neatentie, s-a rasturnat in piriul "Soimul", fiind ranita usor. De asemenea, un barbat de 70 ani din Panciu a facut atac de panica dupa ce un sofer a ajuns cu masina in doi stilpi si apoi pe trotuar. Octav P., de 24 ani, care se afla la volanul unei Dacia Logan, a efectuat o manevra de depasire si, la revenirea pe sensul de mers, a derapat, a intrat in doi stilpi aflati pe marginea drumului, dupa care a fost proiectat pe trotuar unde l-a speriat pe Nicolai P.. Pietonul a cazut la pamint in stare de soc, fiind necesara transportarea acestuia la Spitalul Panciu. Si politistii din Negrilesti au fost sesizati telefonic ca un tractorist neatent, Constantin E., de 54 ani, s-a rasturnat cu un utilajul si s-a ranit destul de rau. In timp ce conducea tractorul marca FIAT si cobora pe o fineata din munte, barbatul s-a rasturnat. Victima a ajuns la spital, in Focsani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 20 ore, 31 minute, 3 secunde
Pai acum asa se circula pe case, pe stilpi, prin banci prin magazine si inclusiv pe trotuare, daca soselee nu mai sunt bune si permisele se dau cum se dau, la ce sa ne asteptam, sa ne fereasca Cel de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.