Ultima oră

Ajutoare vrincene pentru sinistratii din Botosani

Raluca Manolache
7 iul 2010 625 vizualizări
Organizatia Patronala ROMCONF, impreuna cu Fundatia Zi deschisa, a organizat un transport de bunuri pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Botosani

"Prin bunavointa firmelor Certimpex SRL, Verona Mode SRL, Prodecom SRL, Prioris SRL, Sorste SA, Artifex SRL, Ro-design SRL, Pandora SRL s-au stransportat produse de imbracaminte, pilote, saltele "" valoarea acestora depasind 30.000 lei. In aceste momente trebuie sa fim aproape unii de altii. Sint oameni care au pierdut tot ceea ce au strins intr-o viata, iar noi nu putem decit sa-i sprijinim si sa le fim alaturi pentru a o lua de la capat", spune Lidia Herescu, presedintele organizatiei patronale ROMCONF, care reuneste in special firmele din industria confectiilor textile si tricotajelor. Actiunile de sprijinire a populatiei afectate de inundatii vor continua, iar autoritatile fac apel la solidaritate in beneficiul celor peste 12.000 de sinistrati din regiunea Moldovei. (Raluca MANOLACHE)


Tineri belgieni intr-un schimb de experienta la Dumitresti


21 de belgieni, voluntari ai Fundatiei "Horia Quevie", au venit in Vrancea pentru un schimb de exeperienta si vor ramine pina pe 8 iulie in "cartierul general" de la Dumitresti. In proiect sint implicati si elevii din localitate care fac parte din Asociatia Grupurilor Locale deTineret. In cadrul proiectului initiat inca de la inceputul acestui an elevii din Dumitresti si omologii din Belgia participa la o serie de activitati ludice avind posibilitatea sa-si impartaseasca obiceiurile si traditiile. "Este o mare onoare pentru noi aceasta vizita. Incercam sa le asiguram o cit mai buna dispozitie pentru ca pina la urma sint in vacanta ", ne-a spus Liviu Bizadea, profesor la Grupul Scolar "Grigore Gheba" Dumitresti. De asemenea, tinerii din Belgia sint implicati intr-o campanie de ecologizare a vaii Rimnicului. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.