Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
7 iul 2010 781 vizualizări
Adjud: Adolescent lovit cu pumnii

Un adolescent de 17 ani din comuna Ruginesti a avut nevoie de ajutor medical dupa ce a fost implicat intr-o altercatie cu un alt tinar. Politistii din Adjud au fost sesizati ca minorul a fost lovit cu pumnii de catre Vasile T., de 20 ani, din comuna Pufesti, provocindu-i ruptura de mandibula. Tinarul s-a ales cu dosar penal, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se vor lua masurile legale impotriva autorului. (R. M.)


A murit pe patul de spital


Un barbat de 74 ani din Nanesti a murit dupa ce a fost adus la sectia UPU a Spitalului Judetean de un echipaj al ambulantei. Pe fir au intrat si politistii care au aflat ca Dumitru C. era consumator de bauturi alcoolice chiar daca era cardiac si avea interdictie la baut. Cadavrul a fost dus la S.M.L. pentru efectuarea necropsiei. Si politistii din Nereju au fost sesizati ca o femeie este cazuta pe marginea DJ 205 D. Echipajul de politie deplasat la fata locului impreuna cu un medic de familie a constatat decesul Linei C., 79 ani, din localitate. Trupul a ajuns tot la Serviciul de Medicina Legala. (R. M.)


Autobuz busit de un taximetrist


Soferul unui autobuz stationat a tras o sperietura zdravana dupa ce masina sa a fost lovita de catre un taximetrist. Incidentul s-a petrecut luni dimineata in Focsani, pe strada Longinescu. Potrivit Politiei, Daniel P., de 28 ani, in timp ce conducea o Dacia, din cauza neatentiei in conducere, a intrat in coliziune cu autobuzul marca Scania, care era parcat pe partea dreapta a drumului. în urma accidentului soferul neatent a fost ranit usor. (R. M.)


A vindut o masina inchiriata


Un focsanean de 26 de ani a fost trimis in judecata pentru furt, fiind acuzat ca, dupa ce a inchiriat un autoturism, l-a vindut in tirg. Ioan Lautaru va raspunde penal pentru o infractiune comisa in ianuarie anul acesta, dupa ce a inchiriat o masina de la o firma de specialitate, pe care o gasise prin intermediul unui anunt. In rechizitoriu se arata ca ulterior, focsaneanul a vindut autoturismul contra sumei de 14.500 de lei. In timpul cercetarilor, Lautaru a recunoscut fapta si a despagubit firma de inchirieri. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.