Ultima oră

Un cioban cautat pentru omor se ascundea la Marasesti

Raluca Manolache
7 iul 2010 609 vizualizări
Acesta a omorit un batrin din Constanta pentru 250 de lei

Un tinar de 19 ani din comuna Cobadin, judetul Constanta, suspect de comiterea unei crime, a ajuns dupa gratii dupa ce a fost gasit de Politistii Transporturi Feroviare in Marasesti, la o stina de linga oras. Petronel T. se angajase de citeva zile ca cioban in speranta ca nu va fi gasit aici de politisti. Cu toate acestea, luni seara, in urma unor verificari facute in teren, politistii l-au gasit si retinut pe tinarul fugar. Petronel T. a recunoscut ca este cautat pentru ca a comis un omor in Constanta si nu s-a opus retinerii. "în fapt, in dimineata zilei de 17 iunie a.c., politistii din Agigea au fost sesizati prin Apelul Unic de Urgenta 112 cu privire la faptul ca Teodor P., de 82 de ani, din localitate, a fost agresat de persoane necunoscute, care au patruns peste acesta in locuinta. Echipa operativa deplasata la fata locului a constatat faptul ca usa de la intrare era asigurata cu cheia, o fereastra a locuintei era sparta, iar in interior a fost identificata victima care prezenta urme vizibile de violenta. Fiind solicitata interventia Serviciului de Ambulanta, barbatul a fost transportat la Spital pentru acordarea ingrijirilor medicale, ulterior acesta decedind. în urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca suspectul a patruns prin efractie in locuinta victimei, prin spargerea unui geam, si, dupa ce a agresat-o, a sustras din interiorul unei incaperi suma de 250 de lei", se arata intr-un comunicat al IPJ Constanta. Tinarul a fost preluat de o escorta din cadrul I.P.J. Constanta si condus la sediul Parchetului de pe linga Tribunalul Constanta pentru audieri. Pe numele suspectului a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, fiind incarcerat in arestul IPJ Constanta. Acesta urma sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.