Ultima oră

ESENTIAL: Traian Basescu, nemultumit de reactia autoritatilor din Botosani

Ziarul de Vrancea
6 iul 2010 488 vizualizări
Generalul de brigada Vasile Somlea, numit coordonator al actiunilor vizand inundatiile de la Dorohoi

Presedintele Traian Basescu si-a manifestat luni nemultumirea fata de lipsa de reactie a autoritatilor locale din judetul Botosani in urma inundatiilor de saptamana trecuta.


Seful statului i-a solicitat ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, detasarea unui general pentru coordonarea misiunilor in municipiul Dorohoi. Astfel, coordonatorul actiunilor de indepartare a efectelor inundatiilor a fost numit generalul de brigada Vasile Somlea, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj.


"In faza initiala nu mi-a placut lipsa de reactie. Acum se pare ca lucrurile s-au imbunatatit. In acelasi timp va pot spune ca dupa ce am plecat de aici i-am cerut ministrului de Interne sa detaseze aici un general pentru coordonarea lucrurilor in Dorohoi", a afirmat seful statului, citat de Agerpres.


Traian Basescu a efectuat luni o vizita de o ora in municipiul Dorohoi, judetul Botosani, pentru a vedea modul in care autoritatile locale gestioneaza efectele inundatiilor.


Seful statului a fost insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea. Aceasta este cea de-a doua vizita in ultimele trei zile efectuata de Traian Basescu la Dorohoi.


de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.