Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
6 iul 2010 578 vizualizări
Procurorii vrinceni pensionati, premiati de Kovesi

Doi fosti procurori vrinceni, pensionati de anul trecut, au fost premiati de procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi. Fostul procuror Costica Ciolan, care a solutionat dosare la Panciu, dar si magistratul Gigi Struna, fost procuror sef sectie la Parchetul Judetean, au fost prezenti vineri la Bucuresti, pentru a aniversa Ziua Justitiei, ocazie cu care au primit diplome si medalii de merit pentru activitatea depusa in cariera. Procurorul Struna a primit avizul favorabil pentru pensionare in toamna anului trecut, iar din aceasta primavara si-a deschis un cabinet individual de avocatura. In ceea ce il priveste pe fostul procuror pancean, acesta a iesit oficial la pensie in august anul trecut. Cei doi fosti magistrati se numara printre cei 108 procurori recompensati la finele saptaminii tercute, in cadrul unui eveniment la care a participat procurorul Gratiana Isac, vicepresedinte al CSM, dar si procurori din cadrul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie si DIICOT. (N. C.)


10.000 doze de vaccin BCG pentru Vrancea


Directia de Sanatate Publica (DSP) Vrancea a primit 10.000 de doze de vaccin anti-tuberculoza (BCG) de la Ministerul Sanatatii. Serul urmeaza sa fie utilizat pentru imunizarea celor 1.500 de bebelusi nascuti in perioada februarie "" iunie si nu au fost "intepati" in maternitate, cit si pentru vaccinarea de rutina a nou-nascutilor, conform calendarului national. Autoritatea din sanatate a decis ca aceste vaccinari sa se realizeze in maternitatile spitatelor din judet, Focsani, Adjud, Vidra, Panciu, Odobesti si Marasesti. Ministerul Sanatatii informeaza ca mamele trebuie sa se prezinte la centrul de vaccinare cu carnetul de vaccinare al copilului, CNP si trimitere de la medicul de familie cu ultimele vaccinari realizate. Vaccinarea se va realiza dupa ce sugarul va fi examinat clinic. (R. MANOLACHE)



Copiii cu dizabilitati merg in tabara la Galaciuc


90 de copii cu handicap de la Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna" Focsani, Maicanesti si Mihalceni se vor bucura de o vacanta de vara asemenea celorlalti pusti. Directia Judeteana pentru Tineret Vrancea organizeaza in perioada 6 Iulie "" 12 iulie la Tulnici o tabara pentru prescolari, elevi si studenti cu handicap, impreuna cu asistentii personali si asistentii personali profesionisti. Aceasta este finantata de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret. Copiii mai mici sau mai mari se vor putea delecta cu activitatile distractive specifice locatiei si se vor bucura de o saptamina petrecuta la Centrul de Agrement "Galaciuc" "" Tulnici. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.