Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Gigi Becali a plans ca un copil;Monica Columbeanu se lasa pipaita doar de femei

Ziarul de Vrancea
5 iul 2010 668 vizualizări
Delia refuza sa faca topless in fata prietenilor; ; Iri a baut singur la mare pana la 6 dimineata

Gigi Becali a plans ca un copil


Sambata, Gigi Becali (52 de ani) si Luminita, sotia lui, i-au cununat religios, la Peris (Ilfov), pe Florin Masu, fiul lui Stefan Masu (n.r. - Guvernatorul General al Ritului York) si pe Andreea Valceanu. Dupa ceremonia religioasa, invitatii au petrecut la Palatul Snagov. Martori oculari ne-au dezvaluit ca a fost o nunta ca-n povesti. Organizata intr-un cort imens, impodobit cu mii de trandafiri, petrecerea a fost una extravaganta. Cel mai frumos moment al serii s-a consumat in jurul orelor 22.30, atunci cand a intrat in scena violonistul Nicolae Botgros, din Chisinau. "Maestrul Botgros a deschis balul cu Balada lui Ciprian Porumbescu. Inca de la primele acorduri, Becali s-a ridicat de langa sotie si s-a dus glont spre scena", ne-au povestit sursele noastre. Integral in Libertatea


Delia refuza sa faca topless in fata prietenilor


In ciuda faptului ca si-a postat pe paginile de socializare mai multe fotografii cu sanii goi la vedere, dar si a pictorialelor provocatoare pe care le-a facut, Delia Matache este pudica in fata prietenilor. Aflata weekend-ul trecut, intr-o scurta vacanta in Grecia, la Atena, impreuna cu iubitul sau, Florin Moldoveanu si cu mai multi amici, artista nu a putut fi convinsa sa faca topless. Integral in Libertatea.


Monica Columbeanu se lasa "pipaita" doar de femei


Monica Columbeanu este de ceva timp clienta clinicii de infrumusetare Silhouette, a carei imagine si este. Sotia lui Iri merge la masaj cam de trei ori pe saptamana, iar conditia pe care o pune de fiecare data este ca trupul sau sa nu fie "pipait" de barbati. "Merg de trei ori pe saptamana si apelez la masaje de tonifiere, anticelulitice si de electrosimulare. Nu accept sa fiu masata decat de femei", a spus Moni pentru Libertatea. Dupa spusele sale, vedeta a reusit sa o convinga atat pe Ramona Gabor, sora sa, cat si pe Andreea Mantea, sa mearga saptamanal, la masaj. Integral in Libertatea.


Sotia lui Cheloo e dependenta de droguri


De cateva zile, Daniela, sotia lui Cheloo, pe numele sau adevarat Catalin Stefan Ion, este internata la Spitalul Floreasca, unde este tratata pentru dependenta de droguri. Surse din interiorul spitalului au confirmat, in exclusivitate pentru Cancan, ca este vorba de heroina. Din nefericire, se pare ca starea de sanatate a Danielei este precara, femeia ajungand sa cantareasca in momentul internarii aproximativ 35 de kilograme. Casnicia ei cu Cheloo trece de cateva luni printr-un impas, cei doi certandu-se din ce in ce mai des si mai aprig. Problemele lor sunt cu atat mai grave cu cat cei doi trebuie sa se gandeasca si la baietelul lor in varsta de un an si jumatate.


Andreea Raicu si Tudor Chirila, impreuna la mare


Dupa o perioada nefericita, in care insistentele lui Tudor au distrus, aparent, orice posibilitate de impacare, se pare ca timpul i-a vindecat ranile Andreei, care este acum dispusa sa ii dea o noua sansa artistului. Chiar daca nu formeaza inca un cuplu, cei doi au petrecut o seara de neuitat la mare, unde li s-au intersectat drumurile. Coincidenta sau nu, ea se afla pe litoral pentru o sedinta foto, iar Tudor pentru a sustine un concert. Mai mult, cei doi s-au cazat in aceeasi statiune, Navodari. Sambata, Tudor Chirila si-a gasit fosta iubita la plaja si a profitat de ocazie pentru a o invita la concertul pe care trupa lui, Vama, l-a sustinut sambata seara in clubul Kazeboo. Ea a acceptat invitatia, iar dupa recital l-a lasat pe Tudor sa o conduca la vila in care era cazata. Integral in Cancan.


Iri a baut singur la mare pana la 6 dimineata


Satul de infidelitatea si umilintele la care a fost supus de sotia sa Monica in ultimele saptamani, Irinel Columbeanu s-a refugiat, in weekend, singur si trist, pe litoralul romanesc. Omul de afaceri a petrecut in club pana la orele diminetii, alaturi de cativa prieteni, inecandu-si amarul in bautura. Irinel arata din ce in ce mai daramat dupa ce avocatul englez Richard a aruncat bomba, vineri, la emisiunea "Acces direct" de la Antena 1, declarand ca a facut dragoste cu Moni Columbeanu. Miliardarul de la Izvorani nu-si mai gaseste linistea si isi petrece noptile numai prin cluburi, fiind din ce in ce mai prieten cu paharul. Integral in Click.


Diana Munteanu: "E greu sa fii mama"


Viata unei neveste de fotbalist, care pe deasupra mai este si vedeta TV, pare simpla din exterior. Lucrurile nu stau insa chiar asa, mai ales daca la aceste ingrediente se adauga si statutul de mama. Printr-o astfel de situatie trece in aceasta perioada prezentatoarea de la Antena 2, Diana Munteanu Niculescu. "Nu mai vreau un alt copil. Cel putin nu in urmatorii ani. Poate dupa ce va creste David mare sa ma mai gandesc la inca unul, dar acum in niciun caz. E greu sa fii mama, din toate punctele de vedere", sustine fosta vedeta "Playboy". Integral in Cancan.


Bianca lui Bote injura si isi arunca "iubitul" in piscina


Timp de cateva ore, Bianca Dragusanu s-a prefacut ca are o relatie amoroasa cu un tanar in cadrul emisiunii "Iubirea face farse" de la Antena 1. Bianca a trebuit sa ii scoata din minti pe parintii presupusului ei iubit, asa ca a scuipat sucul intr-un bol de teama sa nu se ingrase si a facut o criza de isterie in urma careia l-a aruncat pe tanar in piscina sub privirile parintilor acestuia. Integral in Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.