Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
5 iul 2010 662 vizualizări
A vrut sa se arunce in fata trenului la betie

Un barbat de 39 ani din municipiul Adjud a vrut sa scape de viata si a incercat sa se arunce in fata unui tren. Politistii de la Transporturi Feroviare Adjud au fost sesizati simbata, la ora 01.50, ca pe pasarela pietonala amplasata in partea de nord a statiei CF Adjud un barbat ameninta ca se arunca. Este vorba despre Adrian G. care, dupa ce a baut peste masura, a incercat sa se arunce in fata trenului suparat pe necazurile pe care i le-a adus viata. Dupa mai multe incercari acesta a cazut intre firele de cale ferata. Barbatul cu ginduri suicidale a fost internat la Spitalul din Focsani pentru a primi ingrijiri medicale. (R. M.)


Un pescar a ajuns cu masina in sant


Un sofer din Vrancea a avut nevoie de ajutorul pompierilor militari dupa ce a scapat masina de sub control si a ajuns cu ea intr-un sant plin cu apa. Pompierii au fost chemati simbata in Adjudu Vechi dupa ce pescarul a cazut cu autoturismul Dacia 1310 intr-un sant aflat pe malul riului Siret. La fata locului s-au deplasat patru subofiteri si, cu sprijinul cadrelor de la serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din Homocea, au reusit sa scoata masina barbatului din apa. Autoritatile au luat masura de a evacua toate persoanele din albia majora a riului Siret ca urmare a cresterii debitelor de la sfirsit de saptamina. (R. M.)


Neatentia la volan provoaca accidente


Soferii neatenti in trafic provoaca tot mai multe accidente. Un exemplu de acest gen s-a produs vineri, cind Ion H., de 67 ani, din Vidra, in timp ce se afla la volanul unei Dacii a pierdut controlul si a intrat intr-un podet din beton. Incidentul s-a produs in Bolotesti iar soferul a fost ranit grav. Si in afara orasului Focsani, Nicusor F., de 33 ani, din Odobesti, in timp ce conducea un autotractor a intrat intr-un mopedist de 40 ani. Oamenii legii continua cercetarile iar in urma certificatului medico-legat obtinut se va face incadrarea juridica a faptei. Un alt eveniment rutier s-a produs in afara comunei Golesti, cind Florin D., de 31 ani, in timp ce conducea auto VW Golf nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stinga si a intrat intr-un moped condus regulamentar din sens opus de Bogdan G., de 36 ani. In urma impactului conducatorul mopedului a fost ranit. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.