Ultima oră

Nedelcu, aproape de a-si ridica clinica de stomatologie

Nicoleta Cristea
3 iul 2010 1703 vizualizări
Medicul stomatolog a cistigat la Tribunalul Vrancea dreptul de a-si continua lucrarile la imobilul de pe strada Constitutiei

Fostul director al Directiei de Sanatate Publica Vrancea, stomatologul Mihai Nedelcu, a cistigat in prima faza procesul intentat de viitorii vecini ai cabinetului medical pe care acesta vrea sa si-l construiasca in Focsani. Acestia solicitau instantei sa ii interzica stomatologului sa isi ridice o cladire de 12,50 m inaltime, intrucit lucrarile le-au afectat propriile imobile. Initial, instanta a dispus suspendarea provizorie a constructiei cladirii care urma sa gazduiasca locuinte de serviciu, laborator de tehnica dentara si un cabinet stomatologic. Vecinii solicitau si anularea autorizatiei de contructie eliberata pe 28 noiembrie de Primaria Focsani, plus cheltuielile de judecata. "Respinge actiunea ca neintemeiata. Respinge exceptia de nelegalitate a HCL 156/2008, ca neintemeiata", se arata in decizia Tribunalului, care poate fi atacata cu recurs. In cazul in care solutia nu va fi atacata sau daca in recurs va ramine neschimbata, fostul sef al DSP este decis sa continuie investitia. Dr. Mihai Nedelcu spune si ca a facut toate modificarile necesare pentru ca vecinii sa se simta in siguranta, iar in cazul in care nici de aceasta data imobilul care se va ridica nu le va inspira incredere, sint liberi sa apeleze din nou la justitie. "Am redus inaltimea cladirii cu 2 m, ocazie cu care m-am incadrat in PUZ. Am renuntat si la 4 m din lungimea cladirii din spate, pentru a crea mai multa lumina", ne-a spus medicul stomatolog. Initial, cind lucrarea a fost stopata, cladirea urma sa aiba P^2E^M, in conditiile in care marea majoritate a caselor de pe strada respectiva au maxim un etaj. Vecinii se mai plingeau si ca viitorul cabinet ar fi prea aproape de casele lor, iar la demararea lucrarilor cu excavatorul, unele garduri, din cauza vibratiilor, au fost suspendate, iar temelia a fost grav afectata. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.