Ultima oră

LIFE:Faze tari: De 12 ani se pozeaza in fiecare zi;S-a luat la intrecere cu calul si a pierdut

Ziarul de Vrancea
2 iul 2010 383 vizualizări
Unei femei ii este atat de frica de moarte incat, de 17 ani, sta inchisa in casa; ; Un oligarh rus a cumparat o vuvuzela de 21.000 de dolari!

De 12 ani se pozeaza in fiecare zi


Americanul Jonathan Keller a facut 3.931 de fotografii, in fiecare zi, timp de 12 ani. Keller are 34 de ani si este casatorit in prezent. El a inceput acest proiect in timpul unei expeditii in Antarctica. De atunci nu a ratat decat trei zile in care nu s-a fotografiat, scrie Click.


Unei femei ii este atat de frica de moarte incat, de 17 ani, sta inchisa in casa!


O femeie originara din Germania, in varsta de 40 de ani, si-a petrecut ultimii 17 ani din viata in propriul apartament. Totul a pornit de la o migrena foarte puternica pe care a avut-o la varsta de 23 de ani. Dupa ce si-a revenit, nemtoaicei i-a fost frica de moarte atat de tare, incat considera ca orice ii poate cauza sfarsitul. Aceasta fobie nu a depasit-o nici dupa 17 ani, povestind cu teama de fiecare zi care trece pe langa ea, tot intre patru pereti, se scrie in Cancan.


S-a luat la intrecere cu calul si a pierdut


S-a lasat, recent, de atletism, dar, si asa, scoate circa zece secunde pe suta de metri. Totusi si-a mai dorit o provocare: sa se intreaca pentru ultima oara. Dar nu cu un om, ci cu un cal. Galezul Jamie Baulch, medaliat cu aur in anul 1999 la Campionatul Mondial pe teren acoperit, si-a mai testat o data fortele. De data asta, concurentul i-a fost un armasar pur sange, campion la randu-i in concursurile de echitatie, afirma Click.


Faci puscarie daca iti insulti partenerul de viata, in Franta


Sotii care-si insulta partenerii de viata, ii ameninta si ii acuza de infidelitate pe nedrept sau fac afirmatii defaimatoare legate de fizicul celuilalt ar putea ajunge in spatele gratiilor, in Franta. Si asta din cauza unei noi legi care a incadrat violenta psihica in randul faptelor penale, scrie Libertatea.


"In avioanele astea se zboara in picioare"


Compania aeriana irlandeza Ryanair planuieste sa introduca zboruri speciale pe durata carora pasagerii sa stea in picioare. Biletul pentru o calatorie fara loc ar costa aproximativ 6 euro. Pentru siguranta pasagerilor directorul executiv al companiei, Michael O\'Leary a dispus instalarea unor scaune verticale care sa le permita calatorilor sa se sprijine, informeaza Click.


Un oligarh rus a cumparat o vuvuzela de 21.000 de dolari!


Un om de afaceri rus s-a incumetat sa plateasca pentru o vuvuzela nu mai putin de 21.000 de dolari. Cum era de asteptat, nu este una oarecare, ci suflata in aur alb si batuta cu diamante. Oligarhul rus a achizitionat cea mai galagioasa si fistichie trompeta de pe Planeta de la un bijutier austriac, Klemens Pointer, scrie Cancan.



de Delia Grigorescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.