Ultima oră

Politistii vrinceni muncesc pe litoral

Raluca Manolache
2 iul 2010 547 vizualizări
Zece politisti de la Rutier, Investigatii Criminale si Ordine Publica vor munci in luna iulie la tarmul Marii Negre

Oamenii legii vor lua cu asalt tarmul Marii Negre, dar nu pentru a sta cu burtica la soare ci pentru a munci. Asa se face ca zece politisti din Vrancea vor merge in luna iulie pe litoral, prezenta lor fiind justificata prin misiunile pe care le au de indeplinit alaturi de colegii din judetul Constanta. Este vorba de opt agenti si doi ofiteri de la Serviciul Politiei Rutiere, de la Serviciul de Investigatii Criminale si de la Serviciul de Ordine Publica. "Vor desfasura actiuni pe linia de munca pe care o au si la IPJ Vrancea, in functie de situatia operativa din judetul Constanta", spune inspectorul Bogdan Toader, purtatorul de cuvint al Politiei judetene. Politistii detasati pe litoral vor fi instruiti cu privire la modul de actiune pentru prevenirea faptelor antisociale. "Conceptia de actiune pentru acest an urmareste suplimentarea dispozitivului de siguranta publica, prin constituirea de patrule mixte (pedestre sau de interventie) compuse din politisti / jandarmi sau politisti / politisti de frontiera, intregul segment de mentinere a ordinii publice fiind coordonat si gestionat de catre Politie. De asemenea, se va urmari realizarea unor dispozitive eficiente care sa aiba o interventie ferma si rapida la orice sesizare primita din partea cetatenilor. Fortele speciale de interventie vor fi in asa fel dispuse in teren incit sa asigure reducerea timpului de raspuns al interventiei, in situatia producerii unor evenimente cu risc ridicat, urmarind restabilirea ordinii publice in zona de responsabilitate", se arata intr-un comunicat al IGPR. Oamenii legii arata ca anul trecut cel mai mare aflux de turisti a fost inregistrat in statiunile Mamaia, Costinesti si Vama Veche, motiv pentru care pe raza acestor localitati vor fi cele mai multe patrule. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.