Ultima oră

A fugit din tara dupa ce a furat un moped

Nicoleta Cristea
29 iun 2010 598 vizualizări
Un vrincean de 27 de ani, din comuna Bolotesti, a fost trimis in judecata in lipsa pentru furtul unui moped

Florin Vrinceanu, din Bolotesti, este acuzat ca a sustras din curtea unui vecin un moped, care valora 1.000 de lei. Chiar daca nu a recunoscut initial, mopedul a fost gasit asupra lui, astfel incit partea vatamata si-a primit bunul inapoi. Cu toate acestea, de frica consecintelor, tinarul a fugit din tara imediat dupa ce a fost audiat la parchet. Un alt vrincean acuzat de furt este si Florin Cioarec, de 39 de ani, din Focsani. Acesta a fost trimis in judecata dupa ce, in noiembrie anul trecut, a intrat in sediul unei societati comerciale de unde a sustras o masina de tuns iarba. Focsaneanul a facut prea multi pasi insa, pentru ca, la iesirea din unitate, a fost surprins de administrator. Zilele acestea, anchetatorii au trimis in judecata si un minor de 16 ani din Maicanesti, acuzat de nu mai putin de trei furturi, comise in dauna a trei vecini. Astfel, Vasile C. este acuzat ca a sustras 1.100 de lei si 150 de euro. Chiar daca a recunoscut, minorul nu a avut de unde sa inapoieze sumele de bani partilor vatamate. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.