Ultima oră

Gravida decedata in spital, condusa pe ultimul drum

Raluca Manolache
29 iun 2010 1283 vizualizări
Ancheta de la Spitalul din Focsani continua

Femeia de 42 ani din satul Varnita, comuna Racoasa, care a murit pe patul de spital dupa ce a dat nastere unui baietel sanatos a fost condusa pe ultimul drum de cei dragi. Marlena-Elena Hamciuc a fost inmormintata duminica, fiind insotita pe ultimul drum de rude si sateni. Familia a fost ajutata si de catre Primarie astfel incit femeia sa aiba parte de o ceremonie asa cum se cuvine. "Este o familie necajita. I-am ajutat si noi cu 400 de lei. A fost inmormintata ieri (duminica n.r.) si la ceremonie a participat tot satul. A murit de tinara, saraca", ne-a spus Vasile Raiu, viceprimarul comunei. La Spitalul Judetean se continua ancheta, dar comisia de etica se va intruni dupa ce vor sosi toate analizele care vor spune cu exactitate cauza mortii. "A venit rezultatul autopsiei si se asteapta rezultatul examenului bacteorologic", a precizat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Reamintim ca Marlena-Elena Hamciuc a murit joi dimineata la cea mai mare unitate spitaliceasca din judet dupa ce a dat nastere unui baietel de 2,4 kg. Femeia a nascut la Focsani dupa ce, initial, a fost internata la Spitalul Panciu. "Nu a fost internata pentru a naste, era in 35 de saptamini. A fost internata pe 22 iunie pentru gonoree si pe 23 iunie a fost trimisa la Focsani cu dezlipire de placenta", a mentionat dr. Angela Baleanu, sefa maternitatii de la Panciu, care nu se afla de garda in momentul in care gravida a fost trimisa la Focsani. Femeia a murit la ora 05.00 dupa ce doctorii au incercat sa o reanimeze fara sanse de izbinda, pentru ca a pierdut foarte mult singe. Cazul a ajuns si in atentia Colegiului Medicilor. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 48 minute, 58 secunde
FEREASCA DUMEZEU.IN ZIUA DE AZI SE MOARE CU ZILE.ORCUM SI VARSA DANSEI ERA UNA INAINTATA PENTRU A MAI DA NASTERE.PACAT AU RAMAS COPII FARA MAMA ,E FOARE DUREROS.
, acum 739371 zile, 8 ore, 48 minute, 58 secunde
sunt medicii impacati ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa traiasca aceasta femeie, a avut ea asa probleme grave incat sa nu mai reziste?
, acum 739371 zile, 8 ore, 48 minute, 58 secunde
eu sunt revoltata de ignoranta unor persoane la 35 de ani se considera ca era inaintata in varsta sa mai de a nastere?mai informativa oameni buni de asta am fugit din romania prea mare prostia nu se citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.