Ultima oră

POLITICA:Victor Ponta: Depunem motiunea de cenzura, in secunda in care strangem 236 de semnaturi

Ziarul de Vrancea
28 iun 2010 439 vizualizări
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca social-democratii vor depune ''un alt tip de motiune de cenzura - o motiune populară'', in secunda îi care vor strange 236 de semnaturi

\'\'Maine ( luni - n.r.) vom avea un text foarte scurt al unei motiuni de cenzură, exact pe măsurile luate de Guvern si pe efectele acestor măsuri. (...)Maine (luni - n.r.), in BPN, voi propune depunerea altui tip de motiune de cenzură, una populară. Va fi semnat acest text de către toti senatorii si deputatii PSD si il vom transmite la toate grupurile parlamentare si la toti parlamentarii - la PNL in primul rand, dar si la UDMR, la PDL, la independenti\'\', a spus Ponta, duminică, la Realitatea TV. Liderul PSD si-a exprimat speranta că se vor obtine cele 236 de semnături, indiferent că va fi in august sau septembrie, adăugand că social-democratii vor apela dacă va fi nevoie si la strangerea de semnături din colegiile parlamentarilor puterii. Ponta consideră că numai printr-o presiune generală asupra parlamentarilor există sanse ca motiunea de cenzură să fie votată.



Agerpres Jurnal



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.