Ultima oră

POLITICA:Victor Ponta: Majorarea TVA prin OUG, neconstitutionala. Guvernul Boc parca ar fi unul de ocupatie straina

Ziarul de Vrancea
28 iun 2010 399 vizualizări
Decizia Guvernului de a include masura de majorare a TVA la 24% in Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal contravine legii, a afirmat, duminica, liderul social-democrat Victor Ponta, citat de Mediafax. El spune ca modificarea Codului Fiscal se face numai prin lege si se aplica abia dupa sase luni de la adoptare.

"Toti stim lucrul asta, mai putin domnul Boc. El nu stie lucrul acesta, pentru ca e profesor de drept neconstitutional si la el e in regula chestia asta. Va veni ordonanta in Parlament si speram sa o picam atunci. Problema e ca va produce efecte, va produce un haos fiscal, exact ceea ce lipsea economiei romanesti", este de parere Victor Ponta, care mai sustine ca masura era pregatita de mult de PDL.

Liderul social-democrat s-a mai intrebat daca majorarea TVA va fi valabila doar pana la 31 decembrie, cat era prevazuta masura de diminuare a pensiilor.


"Daca mai lipsea un bobarnac tarii, ca sa cada de tot in prapastie, asta a fost. Guvernul Boc parca chiar vrea sa distruga Romania. Zici ca sunt un guvern de ocupatie straina si vor sa distruga tot. Totul este un ghem de minciuni in care nici ei nu se mai descurca. Au zis ca maresc TVA-ul pentru ca nu se taie pensiile, deci se va creste TVA-ul doar pana pe 31 decembrie?" a afirmat presedintele PSD.

Victor Ponta mai sustine ca prin majorarea TVA se economiseste de trei ori mai mult decat prin taierea pensiilor cu 15% si considera ca nu se poate spune ca TVA a fost majorat din cauza ca nu a mai fost posibila reducerea pensiilor.



de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.