Ultima oră

O gravida a murit la a patra nastere

Raluca Manolache
28 iun 2010 11801 vizualizări
Spitalul Judetean a anuntat declansarea unei anchete

Moarte suspecta la Spitalul din Focsani! O femeie de 42 ani din satul Varnita, comuna Racoasa, a murit pe patul de spital dupa ce a dat nastere unui baietel sanatos, la finalul unui travaliu epuizant. Marlena-Elena Hamciuc a fost adusa miercuri seara la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" de un echipaj al Ambulantei care a preluat-o pe gravida de la Spitalul Panciu. Femeia a fost asistata la nastere de catre dr. Gabriel Saveliev si, dupa ce a adus pe lume un baietel de 2,4 kg , starea de sanatate i s-a inrautatit. Dr. Gabriel Saveliev si dr. Angelica Caraza, sefa garzii, au intrat in sala de operatii pentru a-i salva viata femeii, dar pentru ca a pierdut foarte mult singe acest lucru a fost imposibil. Asa se face ca la ora 5.00 s-a consemnat decesul mamei. Oficialii spitalului spun ca a fost declansata o ancheta in acest caz si nu au dorit sa faca alte comentarii pe marginea acestui subiect. "Se asteapta rezultatul autopsiei. Dupa ce va veni acest rezultat se va intruni comisia de etica a spitalului si se va stabili rezultatul anchetei", a declarat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Unitatea spitaliceasca a inaintat un raport si Ministerului Sanatatii, in conditiile in care decesele inregistrate la nastere au ridicat intotdeauna semne de intrebare. Marlena Hamciuc a lasat in urma ei patru copii, printre care si un bebelus de citeva zile care nu se va putea bucura de mingiierea mamei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 18 ore, 2 secunde
Eu am dovezi si in ziua de azi cit am suferit din cauza uni medic incompetent la acea vreme,nu am avut bani multi dar am avu zile de la D-zeu.
, acum 739398 zile, 18 ore, 2 secunde
ma mir ca nu se intampla mai multe pe ginecologie la ce medici au ramas in spital dr [popescu care te trateaza k pe tarla dr caraza care are o varsta prea mare pt a mai profesa am fost la dr citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.