Ultima oră

Mini-Stiri

Nicoleta Cristea
28 iun 2010 668 vizualizări
L-au pradat pe taximetristul care ii transporta acasa

Doi barbati de 21 de ani vor fi judecati sub acuzatia de furt, dupa ce, in ajunul Craciunului, au sustras bunuri de la un taximetrist care ii ducea spre casa. Potrivit rechizitoriului, Ionut Potop, din Bolotesti, si Ghita Tanase, din Tifesti, au mers in acea seara la un local din Focsani, unde au baut timp de citeva ore. La intoarcere, cei doi au solicitat un taxi, insa, in drum spre casa, masina a ramas blocata in zapada. Cind taximetristul a coborit din autoturism, pentru a vedea starea drumului, cei doi au profitat de neatentia acestuia si i-au luat portofelul, in care erau 200 de lei si un card, plus un telefon mobil. In timpul anchetei, tinerii si-au recunoscut fapta, insa nu au inapoiat partii vatamate bunurile sustrase. (N. C.)


A vrut sa fure cutia milei


Damian Burluia, un barbat de 39 din Tifesti, cunoscut ca recidivist, este judecat in stare de arest pentru tilharie, fiind acuzat ca a vrut sa fure bunuri dintr-o biserica din comuna Bolotesti. In plus, barbatul este acuzat si ca, dupa ce a fost surprins de dascalul bisericii, pentru a-si asigura scaparea, l-a lovit pe acesta cu un cleste in piept. In rechizitoriu se arata ca lui Damian Burlui ii facusera "cu ochiul" cutiile de metal in care enoriasii puneau bani ca "ofranda" sI in care se afla suma de 283 de lei. In ceea ce priveste acuzatia de lovire, tifesteanul a spus ca el doar s-a aparat, intrucit enoriasul l-a lovit primul cu pumnul. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.