Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE:Garda veche în conducerea TVR: Sorin Burtea, un oponent al schimbarii si Traian Barbulescu, care isi culege via cu angajatii

Ziarul de Vrancea
27 iun 2010 552 vizualizări
Salariatii TVR au optat pentru garda veche in consiliul de administratie. Sorin Burtea si Traian Barbulescu ii vor reprezenta in conducere. Jurnalistii tineri n-au avut nicio sansa in alegeri. Burtea a iesit cu 512 voturi, iar Barbulescu cu 412, anunta TVR.


Cine sunt cei doi?


Burtea este un oponent declarat al schimbării in TVR, iar Traian Bărbulescu, directorul de la Craiova, este un personaj cu un stil de conducere de multe ori penalizat de presă.


Sorin Burtea a fost membru si in consiliul de administratie demis de Parlament. Este unul dintre criticii vehementi ai schimbării in TVR. într-o emisiune pe care a moderat-o anul trecut, a desfiintat pur si simplu proiectul de lege propus de Raluca Turcan. Derapajul i-a adus o amendă de 2.500 de lei de la CNA.


în program, nu numai invitatii lui Burtea au criticat dur proiectul de lege (mai putin Liviu Mihaiu, singurul obiectiv din platou), ci insusi Sorin Burtea si-a exprimat pe fată părerea: legea, spunea el "este făcută din bucăti, din franturi si cu multe interese". A fost o emisiune manipulatorie, după cum a declarat Ioan Onisei, vicepresedintele CNA.


Sorin Burtea este in prezent producătorul emisiunii ,,Interes General" de pe TVR1 si producător si moderator al emisiunii ,,Investiti in Romania! Afaceri de Succes".


La cules de vie cu subordonatii

Numele lui Traian Bărbulescu, seful studioului de la Craiova, a apărut deseori in presă. De multe ori, in context negativ. Bărbulescu a fost acuzat in presă de un stil de conducere abuziv, in interes propriu.


Acum doi ani, Cancan a publicat fotografii in care Traian Bărbulescu isi culegea via personală impreună cu angajatii televiziunii. Atunci, strugurii directorului TVR au fost cărati chiar cu o masină din dotarea postului public al televiziunii .


în urmă cu patru ani, Romania liberă scria despre modul de conducere al viitorului reprezentant al salariatilor in conducerea TVR. "Parcul auto al TV Craiova esre numai la dispozitia "baronului" TVC", nota Romania liberă. Ziarul trecea in revistă relatiile de rudenie dintre angajatii studioului teritorial din Craiova.


Alegerile din TVR au avut loc vineri. Au fost 23 de candidati, printre care Marian Voicu, Claudiu Lucaci, Monica Ghiurco, Cornel Mihalache si Alexandru Mironov.


Sursa:www.paginademedia.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.