Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE:RADIO-TV:Rating si circ: Diaconescu apare, audienta sare - aproape un milion de oameni pe OTV!

Ziarul de Vrancea
27 iun 2010 472 vizualizări
Mi s-a implinit un vis , a spus Dan Diaconescu la iesirea din arest: Si altcineva a facut rating la OTV, cat am fost in arest nu numai eu , a continuat el. E adevarat, cu Diaconescu in arestul DNA, OTV a scos audiente bune. Dar la revenirea lui in studio, ratingul a explodat pur si simplu.

Diaconescu a părăsit DNA vineri, in jurul orei 22.00. Televiziunile de stiri au avut un varf. OTV la fel (vezi mai jos). O oră mai tarziu, Diaconescu era deja in platoul OTV: imbrătisări, pupături, o punere in scenă cu el din nou in cătuse, dezlegat in platou, circ si multumiri pe bandă rulantă.


Spectacolul penibil-lacrimogen din studioul OTV a magnetizat audienta de vineri si a ajuns la aproape un milion de telespectatori. Un record al ultimilor ani. Iată cifrele:


Ora 22.20, Diaconescu iese din arest si face declaratii. Este transmis in direct de Realitatea TV, Antena 3 si OTV. Audienta in intervalul 22.20-22.30: Antena 3 - 422.000 de telespectatori (3,7 rating), Realitatea TV "" 436.000 (3,8 rating), OTV "" 434.000 de telespectatori (3,8 rating).

în intervalul de după eliberarea lui Diaconescu, audienta OTV a explodat. Postul a fost detasat lider de piată. Astfel, in zona 22.20-24.00, aproximativ 710.000 de telespectatori s-au uitat in medie pe minut la OTV (6,2 rating).

Ora 23.00: Dan Diaconescu ajunge in studioul OTV. Audienta duduie. Varful a fost atins atins la 23.30: 974.000 de telespectatori (8,5 rating).

După varful de la 23.30, audienta a inceput să scadă usor. S-a mentinut la o medie de aproximativ 700.000 de persoane pană la 12.30.

După 12.30, audienta a scăzut la o medie aproximativ 300.000 de telespectatori (2-3 rating), dar OTV a rămas lider de piată.



Sursa:www.paginademedia.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.