Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Moni a plecat la mall in camasa lui Iri - a uitat sa-si ia pantalonii pe ea;Diaconescu a cerut costum Armani in arest

Ziarul de Vrancea
23 iun 2010 570 vizualizări
Bianca Dragusanu era o pacoste in liceu: "Am batut 12 fete intr-o singura zi si am ramas corigenta in fiecare an"; ; Raduleasca: "Antena 1 mi-a cerut sa-l inlocuiesc pe Dani!"

Moni a plecat la mall in camasa lui Iri - a uitat sa-si ia pantalonii pe ea


Purtand doar camasa lui Iri si incaltata cu sandale de fite marca Louis Vuitton, Moni a dat iama in magazinele din mall-ul bucurestean Baneasa Shopping Center, nu inainte de a-si lasa fiica la Magic City (locul de joaca special pentru copii). Primul butic in care s-a oprit a fost unul cu reduceri. A probat niste pantaloni scurti si, pentru ca si-a dat seama ca e prea sumar imbracata, i-a pastrat pe ea. Integral in Libertatea.


Bianca Dragusanu era o pacoste in liceu: "Am batut 12 fete intr-o singura zi si am ramas corigenta in fiecare an"


Asistenta lui Capatos a marturisit ca liceul a fost cea mai neagra perioada din adolescenta sa, in care s-a facut remarcata numai prin lucruri negative. "Am schimbat trei licee in cei patru ani. Am facut multe! Am intrat la Liceul Traian din Deva, dupa care m-am transferat la Liceul Teoretic din Petrosani, ca in final sa termin Liceul Economic", a declarat Bianca pentru revista Star. Daca prima data a fost exmatriculata pentru ca s-a batut cu o colega, iar a doua oara pentru ca a desenat o cruce pe scaunul profesoarei de Economie, cea de-a treia isprava facuta de fosta iubita a designerului Catalin Botezatu a intrecut orice limita. Aceasta a trecut pe lista neagra cateva colege care au luat-o in ras cand a participat la Balul Bobocilor. Ce au patit acestea? Nimic mai mult decat o corectie pe care, cu siguranta, au tinut-o minte toata viata. Integral in Libertatea.


Adelina Pestritu vrea sa se epileze definitiv


De cand s-a despartit de Liviu Varciu si este tot mai prezenta pe podiumurile de moda de prin cluburi, Adelina Pestritu vrea sa se epileze definitiv prin cea mai noua metoda abia lansata si in Romania, epilarea cu lumina intens pulsata IPL. Ea si-a facut un abonament la No Mas Vello - primul centru cosmetic cu pret unic pentru epilarea IPL - unde plateste 30 de euro pe sedinta. Adelina spera ca in cel mult 25 de sedinte sa scape de parul de pe picioare si inghinal. Integral in Libertatea.


Luminita Anghel a fugit din casa lui "Sanchi"


S-a tinut de cuvant si si-a gasit in timp record o noua locuinta. Cantareata Luminita Anghel, despre care CANCAN de weekend a relatat saptamana trecuta ca a fost data in judecata, in solidar cu fostul ei iubit, Bogdan Fraedrich, zis Sanchi, pentru o datorie de 7.600 de euro la chirie, este gata s-o ia de la capat. De data aceasta, fara Bogdan.


Lacatus va fi nasul lui Lucian Viziru


Relatia pe care Lucian Viziru o are cu fosta lui colega din scoala se apropie cu pasi repezi de oficializare. Cei doi se vor casatori luna viitoare si, cu toate ca nu au avut foarte mult timp la dispozitie, au reusit sa faca toate aranjamentele si au gasit locatie pentru petrecere. Nunta va avea loc pe terasa clubului Daimon din Tineretului si invitati vor fi toti prietenii si rudele mirilor, peste 100 la numar. Lucian Viziru si-a ales si nasii. Fostul fotbalist al "generatiei de aur" Marius Lacatus a acceptat, cu placere, sa-l cunune, iar Ema, viitoarea mireasa, a imbratisat pe loc ideea lui Lucian. Integral in CANCAN.


Diaconescu a cerut costum Armani in arest


Am traiat sa o vedem si pe asta! Patronul OTV, Dan Diaconescu, a fost incatusat si aruncat in beciurile Politiei. Asta dupa ce si-a petrecut o noapte intreaga la sediul DNA, la audieri. La sfarsitul acestora i s-a emis ordonanta de retinere de 24 de ore, fiind trimis in arestul Politiei Capitalei. Dan Diaconescu este acuzat ca a cerut bani de la primarul unei comune aradene pentru a nu difuza un material compromitator, despre averea acestuia. Integral in Click.


Raduleasca: "Antena 1 mi-a cerut sa-l inlocuiesc pe Dani!"


"Neatza cu Razvan si ...Mihaela!" Asa se va numi luni matinalul de la Antena 1, unde in locul lui Dani Otil va presta chiar iubita lui, Mihaela Radulescu. Ea a fost rugata de sefii Antenei sa-i tina locul lui Dani, care va participa la cea mai dura competitie de enduro de la Sibiu. Sunt impreuna si la bine si la greu. Mihaela Radulescu a sarit imediat in ajutorul iubitului sau cand acesta a trebuit sa-si lase balta pentru cateva zile meseria de prezentator tv pentru pasiunea sa bine-stiuta pentru motoare. Integral in Click.


Mutu fuge de datorii


Mutu este lovit din toate directiile. Este suspendat dupa "cazul Sibutramina", iar trecutul de la Chelsea s-a intors ca un bumerang impotriva lui. Obligat sa plateasca 17 milioane de euro, "Briliantul" cauta acum solutii disperate. Avocatii spun ca mai e doar un pas pana la sechestrul pe bunuri, iar apropiatii fotbalistului dezvaluie ca acesta se gandeste sa "fuga" in Republica Dominicana ca sa scape de plata. Integral in Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.