Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
23 iun 2010 494 vizualizări
Bebelusii, vaccinati din iulie anti-tuberculoza

Nou-nascutii vor fi vaccinati din luna iulie si impotriva tuberculozei (BCG). Acest anunt a fost facut de catre Ministerul Sanatatii in conditiile in care in maxim 10 zile ar urma sa ajunga in Romania cele un milion de doze de vaccin ce au fost cumparate cu ajutorul UNICEF. "începind din luna iulie a.c., se va putea asigura recuperarea la vaccinare a celor aproximativ 60.000 de nou-nascuti din perioada februarie "" iunie 2010. De asemenea, vom derula, fara disfunctionalitati, vaccinarea tuturor nou-nascutilor din urmatoarele sase luni, asa cum este prevazut in Programul National de Imunizari", a declarat ministrul Sanatatii, Attila Cseke. Directia de Sanatate Publica Vrancea urmeaza sa primeasca procedura prin care se va organiza imunizarea bebelusilor. Serul se aplica copiilor in maternitate si este inclus in calendarul national de imunizare al MS. (R. M.)


Bursa serviciilor pentru clienti, in sapte locatii din judet


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea va organiza Bursa serviciilor pentru clienti si parteneri joi, 24 iunie, in sapte localitati din judet. Aceasta este cea de-a 11-a activitate derulata de AJOFM in cadrul proiectului denumit "Calitate, Eficienta si Transparenta in Serviciul Public de Ocupare". Bursa va incepe la ora 10.30 in toate cele sapte locatii. In Focsani se va tine la Primarie, in Adjud la Casa de Cultura, iar in Panciu la Sala de Consiliu. De asemenea, in mediul rural, bursa va avea loc la Dumbraveni, Mera, Valea Sarii si Vulturu, in salile de consiliu din cadrul primariilor. Astfel, AJOFM urmareste mediatizarea si promovarea capacitatii marite de prestare a intregului pachet de servicii de ocupare, dar si promovarea deschiderii institutiei publice pentru dezvoltarea si consolidarea de retele si parteneriate in vederea ocuparii fortei de munca. La aceste intilniri vor lua parte reprezentantii AJOFM Vrancea, reprezentantii agentilor economici, autoritati, sindicate si patronate, dar si beneficiari ai serviciilor oferite de Agentie. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.