Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Simona Sensual s-a casatorit religios cu Nicu Maharu, in Ibiza; Mariana Moculescu, prostituata pe 5 milioane

Ziarul de Vrancea
22 iun 2010 636 vizualizări
Capatos a facut caterinca de Carmen Hara; Bianca si Printul au vrut sa faca amor intre blocuri

Simona Sensual s-a casatorit religios cu Nicu Maharu, in Ibiza!


Intr-un cadru cu totul si cu totul special, Nicu Maharu a facut pasul cel mare si i-a cerut mana Simonei Sensual. Cuprinsa de emotii, frumoasa blonda a spus "Da!" in fata unui preot din Ibiza. Cei doi si-au unit destinele in cursul zilei de luni, si nu oriunde, ci chiar in Ibiza. Ceremonia a avut loc intr-o mica biserica, iar la eveniment au participat doar prietenii apropiati, aproximativ 20 de persoane. Proaspat insurateii vor mai petrece inca o saptamana de vis in vacanta, apoi vor reveni in Romania. "Suntem foarte fericiti. Am spus "da" in fata preotului si ne-am jurat iubire vesnica. Am avut o rochie obisnuita", ne-a declarat in exclusivitate Simona Sensual. Integral in Libertatea.


Madalin Ionescu, cu iubita la Sighisoara


Frumoasa Cristina Siscanu este rasfatata weekend de weekend de iubitul sau, cunoscutul prezentator al emisiunii \'\'Acces direct\'\', de la Antena 1, Madalin Ionescu. Dupa ce in urma cu cateva saptamani au tras o fuga pana la Roma, cei doi indragostiti au decis sa mearga la Sighisoara. "Da, erau impreuna, ea imbracata lejer, in blugi. Pareau foarte relaxati, vizitau cetatea", ne-a povestit un cititor care se afla intamplator in zona. Integral in Libertatea.


Moni, sedinta foto de 12 ore


Monica Columbeanu este personajul principal al unei sedinte foto glamour, realizata, zilele trecute, de fotograful Marius Baragan la Miko Palace, in Bucuresti. Sotia lui Irinel Columbeanu a pozat mai bine de 12 ore, aproape goala, in locatia exclusivista din Bucuresti. Monica a devenit, de curand, imaginea restaurantului Miko Palace. Integral in Libertatea.


Cristea si Bianca si-au facut de cap in Spania


Bianca Dragusanu si Adrian Cristea adora sa se joace cu focul. N-ar recunoaste in ruptul capului ca au o relatie, dar sunt surprinsi impreuna in ipostaze nedemne de simpli amici. Desi au negat ca au fost impreuna in Spania, iata dovada ca cei doi "porumbei" s-au distrat pana-n zori intr-un club din Marbella. Integral in Click.


Mariana Moculescu, prostituata pe 5 milioane


Mariana Moculescu a fost acuzata zilele trecute, de fostul sot, Horia Moculescu, ca s-a prostituat. Acum, cel de-al doilea sot al Marianei Moculescu arunca bomba, facand publica o inregistrare telefonica din anul 1998. Scandalul in familia Moculescu, continua. Dupa ce, saptamana trecuta, Nidia si-a acuzat mama ca se drogheaza si ca a fost o prostituata, acum, un al patrulea personaj apare si face dezvaluiri socante. Integral in Click.


Ilinca Vandici a fost parasita de Marica


Sase luni. Atat a durat povestea de dragoste dintre Ciprian Marica si Ilinca Vandici. Cel care a decis sa puna capat a fost atacantul nationalei Romaniei, motivand ca distanta Bucuresti- Stuttgart este o piedica in relatia lor. Integral in Click.


Capatos a facut caterinca de Carmen Hara


Spiritele s-au incins la "Un show pacatos", dupa ce a intrat in direct Carmen Hara care a vrut sa lamureasca faptul ca ea nu este o impostoare, ci o mare prezicatoare care are usa deschisa oricand la Casa Alba si este foarte apreciata in Statele Unite. Dan Capatos a intrebat-o pe Carmen daca a stiut ca data de nastere pe care a interpretat-o este a Biancai Dragusanu, iar prezicatoarea a spus ca a facut o interpretare generala si care se putea adresa oricui. Raspunsul l-a deranjat pe seful fostei iubite a lui Catalin Botezatu, care a replicat ca acesta este un argument in privinta faptului ca Hara este o impostoare, mai ales ca mai multe preziceri ale domniei sale nu s-au adeverit in ultima vreme, cum ar fi aceea despre Mircea Geoana si Andreea Marin. Integral in Cancan.


Bianca si Printul au vrut sa faca amor intre blocuri


In jurul orei 22.00, asistenta lui Capatos a ajuns la baza "cainilor". Pentru a nu atrage atentia, blonda si-a oprit bolidul putin dupa poarta principala. Femeia nu stia insa ca paparazzii Cancan sunt pe urmele ei. Dupa cateva minute de asteptare, din baza, care ar trebui sa fie o fortareata, a iesit nestingherit Adrian Cristea. Imbracat cu un sort si un tricou cu insemnele "alb-rosilor" si purtand in picioare o pereche de papuci, fotbalistul a inceput sa alerge spre masina blondei, cu o vana pe care nu a mai aratat-o de mult pe gazon. Dupa ce a urcat in graba, Bianca a demarat, ca intr-o secventa desprinsa parca din filmul "Bonnie si Clyde", spre Ploiesti. In apropiere de Snagov, cei doi au incercat sa gaseasca un loc ferit unde sa opreasca.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.