Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
22 iun 2010 603 vizualizări
Garoafa: Zilier mort in fata unui magazin

Un barbat de 59 ani venit sa isi cistige piinea in Vrancea si-a gasit sfirsitul duminica. Ioan S., din comuna Cotofanesti, judetul Bacau, a cazut ca secerat in fata unui magazin din satul Bizighesti, comuna Garoafa, fara sa mai aiba vreo sansa la viata. Satenii i-au chemat la fata locului pe politisti, cadavrul fiind transportat la SML in vederea efectuarii necropsiei si stabilirea cauzei mortii. Ioan S. nu prezenta urme vizibile de violenta, iar oamenii legii banuiesc ca si-a neglija afectiunile de care suferea. (R. M.)


Au spart un autoturism


Trei tineri din Suraia au fost trimisi impreuna in judecata pentru ca au furat bunuri dintr-o masina. Ionut Druta, de 22 de ani, Sava Cuciuc, de 18 ani, si minorul Mihai P., de 17 ani, sint acuzati ca, in noaptea de 21 noiembrie, au spart geamul unui autoturism parcat intr-un loc public, reusind astfel sa patrunda in interior, de unde au sustras mai multe bunuri, in valoare de 1.400 de lei. Desi cei trei nu au recunoscut nimic, la baza acuzatiilor au stat si declaratiile unor martori. (N. C.)


Explozie controlata la Ciuslea


Explozie in poligonul Ciuslea. Specialistii pirotehnisti au mers vineri in Garoafa pentru a distruge, in mod controlat, munitia neexplodata descoperita pe raza judetului in ultimele saptamini. Au fost distruse un numar de 140 proiectile de diferite calibre, 20, 76, 85 si 130 mm si o grenada defensiva. Au mai fost aruncate in aer 40 bucati munitie de infanterie si elemente de munitie si 50 kg munitie delaborata. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.