Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Cristea, 5.000 amenda ca a fugit de la Saftica pentru Bianca; Cheeky Girls au pozat sexy pentru baieti

Ziarul de Vrancea
21 iun 2010 408 vizualizări
Lady GaGa, acum si papusa gonflabila; Anna Kournikova: "Enrique este indragostit de bunica mea!"

Si Oana Zavoranu plange!


S-au implinit sapte ani de la moartea lui Ioan Banicioiu, tatal natural al Oanei. Vedeta a facut pomana si a mers cu preotul la cimitir pentru slujba de pomenire. In momentul in care a dat cu ochii de cruce, au podidit-o lacrimile si cu greu a reusit sa se calmeze. Desi era un moment solemn, Oana nu s-a formalizat si a venit imbracata lejer cu buricul, desuurile si tatuajele la vedere, in stilul deja consacrat. Inainte de slujba, a impartit pachete groparilor si muncitorilor din cimitir, a aprins lumanari si s-a comportat firesc, pastrandu-si sangele rece, insa, in momentul in care preotul a inceput sa slujeasca, a izbucnit in plans si nu s-a mai putut opri zeci de minute in sir, scrie Cancan.


Cristea, 5.000 amenda ca a fugit de la Saftica pentru Bianca


Momente ca-n basme, miercuri noaptea, la baza Saftica. Printul Adrian Cristea a fugit din cantonament si s-a intors, ca o Cenusareasa, dupa doua ore. Capul rautatilor a fost Bianca Dragusanu, care a venit si l-a rapit cu masina. Un nou scandal a pus pe jar clubul din Stefan cel Mare. Si de aceasta data, protagonist este acelasi Adrian Cristea, care, in ultimul timp inscrie de toate, numai goluri nu, scrie Click.


Sosia Adelinei: "Vreau sa fac doi copii pe care sa-i botez Liviu si Adelina"


Adelina Pestritu a iesit din viata lui Liviu Varciu, dar sosia acesteia se pregateste sa-i ia locul. Cristina Roman, cunoscuta ca sosia Adelinei, a recunoscut ca a iesit in oras cu fostul component al trupei L.A, iar acesta i-a facut o impresie foarte buna. "Da, am iesit la o cafea cu Liviu. Am considerat amandoi ca ar fi bine sa avem o relatie de prietenie, dupa ceea ce i-a facut sotia lui. Suntem prieteni si atat, pentru ca eu nu vreau sa traiesc viata nimanui. El a avut o sotie care semana cu mine, nu cred ca mai are nevoie de o bruneta. L-as sfatui sa-si ia o sotie blonda sau roscata", a declarat Cristina, citata de Libertatea.


Cheeky Girls au pozat sexy pentru baieti!


Prospat intoarse din prima etapa a turneului estival pe care l-au desfasurat in Marea Britanie, gemenele Gabriela si Monica Irimia, componentele trupei Cheeky Girls, si-au facut un pic de timp pentru a-si actualiza contul de Facebook. Romancele in varsta de 28 de ani au postat tot felul de impresii si comentarii, dar si cateva fotografii. Printre acestea se afla si trei imagini in care Gabriela si Monica, echipate doar in lenjerie intima, pozeaza sexy si cauta sa isi puna in valoare dotarile cu care le-a inzestrat Mama Natura si pe care le-au corectat pe ici, pe colo chirurgii esteticieni. Potrivit fetelor, setul complet de fotografii va putea fi admirat intr-un calendar incendiar pe 2011, numai bun de starnit fanteziile fanilor barbati, scrie Cancan.


Lady GaGa, acum si papusa gonflabila


Cea mai tare firma de papusi gonflabile, Pipedream Products, a creat o noua copie de cauciuc dupa chipul si asemanarea lui Lady GaGa. Alte papusi celebre create de Pipedream sunt cele care seamana cu Pamela Andreson si cu Christina Aguilera, anunta Click.


Kylie Minogue: "Cu Angelina Jolie m-as saruta"


Vedetele internationale au uneori cele mai nastrusnice ganduri. Astfel, Kylie Minogue a marturisit recent ca si-ar dori sa vada cum saruta Angelina Jolie. "Pe cine ai saruta dintre femeile celebre?", a intrebat-o o reporterita pe cantareata in varsta de 42 de ani. "Dumnezeule, este o intrebare delicata. Orice as spune, imi va crea probleme. Ei bine, Angelina Jolie este experimentata, asa ca ajuta. Cat priveste fetele hot, Scarlett Johansson este una. Si Megan Fox este frumoasa. Pe ele trei", a marturisit cu sinceritate Kylie Minogue, informeaza Libertatea.


Anna Kournikova: "Enrique este indragostit de bunica mea!"


Anna Kournikova a vorbit in premiera despre intoarcerea ei la Wimbledon si despre relatia cu Enrique Iglesias. "E o persoana incredibila! Foarte dulce, foarte dragut si cu un simt al umorului dezvoltat! Vorbim in engleza, spaniola mea nu e tocmai grozava iar rusa lui e bunicica! Bunica mea l-a invatat cateva lucruri, cred ca ea si iubitul meu sunt indragostiti unul de celalalt, reusesc sa comunice doar uitandu-se unul la celalalt sau numai cu ajutorul gesturilor, e distractiv sa ii privesti!", a declarat Anna Kournikova intr-un interviu, scrie Cancan.


Cristina Spatar, cadouri de un miliard la ziua ei


Chef de chef, sambata seara, in lumea buna. La implinirea celor 38 de ani, Cristina Spatar a dat o petrecere de pomina, demna de o regina R&B. Vedeta a primit atatea cadouri, incat bodyguarzii de la firma sotului nu au mai prididit carand. Cristina Spatar s-a sarbatorit, sambata seara, ca o diva, la vila Rodizio, intr-o atmosfera romantica, cu zeci de lumanari aprinse si covor rosu la intrare. Printre cei care nu au ratat petrecerea s-au numarat Pepe, care a venit fara Oana, Nae Manea cu sotia (nasii Cristinei si ai lui Alin), Claudia Ghitulescu de la trupa Etno (moasa fiului lor, Albert), Narcisa, sora Cristinei, care a venit special din Italia cu cele doua fetite ale ei, si socrii de la Targu Jiu. Integral in Click.


Chelsy Davy i-a dat papucii Printului Harry


Frumoasa poveste de dragoste dintre Chelsy Davy si Printul Harry se pare ca a ajuns la final. Ziaristii de la News of the World anunta ca frumoasa blonda i-a dat papucii printului. Conform sursei citate, Chelsy Davy s-ar fi saturat de viata regala si doreste sa se mute in Africa de Sud. "Vreau sa incep o cariera in Africa de Sud, unde doresc sa imi petrec intreg restul vietii. Nu vreau sa mai locuiesc in Marea Britanie", le-ar fi spus tanara in varsta de 24 de ani apropiatilor. Chelsy Davy si Printul Harry erau impreuna de sase ani de zile, informeaza Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.