Ultima oră

Copila de doi ani scapata din brate de la fereastra

Dan Chiriac
21 iun 2010 1630 vizualizări
O fetita de un an si opt luni a cazut peste fereastra, dupa ce s-a smucit din bratele matusii u micuta a murit zdrobita de o placa de beton u parintii micutei locuiesc si muncesc in strainatate, tatal fiind cetatean neamt

O fetita de un an si opt luni a fost victima unui nefericit accident. Aceasta a murit dupa ce a cazut de la etajul doi al unui bloc din cartierul Bahne din Focsani. Incidentul a avut loc simbata dupa-amiaza intr-un apartament de pe strada Pictor Grigorescu. Politistii spun ca fetita a fost lasata in grija bunicilor, dupa ce parintii au plecat in Spania. Tatal sau este cetatean german si are impreuna cu mama fetitei, originara din Focsani, alte doua fete. Cele trei copile stateau in casa bunicilor dintr-o comuna din apropierea Focsaniului, dar veneau la sfirsit de saptamina in oras, cu matusa lor, care detinea un apartament in cartier. Simbata dupa-amiaza, politistii au fost anuntati de Linica Iordache, 59 ani, matusa copilei, despre faptul ca in timp ce se afla la domiciliul sau din Focsani, avind-o in brate pe nepoata sa, in apropierea unei ferestre deschise, din neatentie, a scapat fetita din brate, care a cazut de la o inaltime de peste sapte metri. Micuta a cazut mai intii pe prelata din dreptul geamului unui apartament situat la parter si apoi pe o placa de beton de la nivelul solului. Disperata, femeia a coborit intr-un suflet in fata blocului, dar fetita agoniza. Micuta a fost trasportata imediat la Spitalul Judetean, iar de aici a fost imbarcata intr-o ambulanta cu destinatia Spitalul de Neurochirurgie "Bagdasar Arseni" Bucuresti. Din nefericire, fetita a decedat ca urmare a traumatismelor grave pe care le-a suferit. Politistii au deschis un dosar penal pe numele matusii pentru savirsirea infractiunii de ucidere din culpa. "Parintii fetei sint plecati in Spania, iar copila este in grija rudelor. Simbata, fata era in preajma geamului cu matusa sa, moment in care s-a smucit, a rupt o plasa de tintari si a cazut pe geam. A cazut pe o prelata, dupa care a cazut pe asfalt. Fetita a murit la spital, la Bucuresti. Facem cercetari sub aspectul savirsirii infractiunii de ucidere din culpa. Urmeaza sa vedem in ce imprejurari s-a produs incidentul si daca exista culpa. Matusa fetitei se afla in stare de soc", ne-a spus comisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei municipiului Focsani. Chiar daca un asemenea accident se putea intimpla oricui, oamenii legii spun ca ideal ar fi fost ca micuta sa ramina alaturi de mama, care astazi, poate, nu ar mai avea atitea remuscari. In urma cu o luna, un baietel de un an si 10 luni a supravietuit ca prin minune unei caderi de pe balconul unui apartament situat la etajul patru al unui bloc din Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.