Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Moni si-a schimbat silicoanele; Oana Zavoranu nu-l mai da in judecata pe Gigi Becali

Ziarul de Vrancea
19 iun 2010 507 vizualizări
Anamaria Ferent, pipaita de o colega de breasla; Cameron Diaz: Calatoresc mereu in cautarea penisului

Moni si-a schimbat silicoanele


Monica Columbeanu refuza sa recunoasca faptul ca bustul ei a trecut prin bisturiul esteticianului, in ciuda faptului ca fotografiile ei de acum cativa ani o demonstreaza fara drept de tagada. Recent, sotia milionarului Irinel Columbeanu ar fi repetat interventia, intr-o clinica din Bacau. Surse din preajma Monicai ne-au dezvaluit faptul ca, in luna ianuarie a acestui an, vedeta a fost supusa unei operatii de schimbare a silicoanelor, scrie Cancan.


Andreea si Lucian, fara masaj erotic in vacanta asta


Andreea Banica si Lucian Mitrea au prins cateva zile fara contracte si au plecat sa se relaxeze intr-o scurta vacanta. Desi, anii trecuti, au ales numai destinatii exotice, pentru care au platit chiar si peste 10.000 de euro, iata ca, de data aceasta, ei au optat pentru ceva mult mai putin pretentios: Grecia. De altfel, acolo isi va sarbatori Andreea implinirea varstei de 32 de ani, astfel ca ea va fi cea rasfatata si nicidecum Lucian, ca in verile trecute, anunta Click.


Marina Dina ar renunta la cariera pentru un copil


Fosta asistenta a lui Mihai Morar, Marina Dina, a venit la Acees direct pentru a da cateva informatii picante din viata sa... Asa se face ca vedeta a recunoscut ca ar renunta la cariera pentru un copil. Da, as renunta la cariera mea pentru a creste un copil, dar nu este cazul acum. Nu cred ca voi face un copil prea curand. Totul se va intampla cand o vrea Dumnezeu. Prietenul meu are doar 20 de ani, a spus Dina. De asemenea, Marina a marturisit ca, in curand, va trebui sa isi faca o a doua operatie de glanda tiroida, insa, ne linisteste ca nu este ceva grav care sa-i puna viata in pericol, informeaza Libertatea.


Oana Zavoranu nu-l mai da in judecata pe Gigi Becali


Prezentatoarea de televiziune a ajuns al ganduri mai pasnice in ceea ce-l priveste pe latifundiarul din Pipera si a decis ca nu are rost sa stea prin tribunale cu el. "Am aflat de multe ori ca indiferenta doare cel mai tare. Razboaiele mele sunt mult mai concrete. [...] Nu am sa mai cobor niciodata stacheta si nu am sa ma mai bag in trocul in care ar dori alte persoanje sa ma bage. Sunt o fata educata", a declarat Oana Zavoranu. Cei doi au intrat in conflict in momentul in care patronul Stelei a vrut sa intre in direct in emisiunea brunetei pentru a lua apararea Simonei Sensual si nu a fost lasat. Acesta a rabufnit si a facut-o pe Zavoranca curva, anunta Click.


Fosta partenera a lui Radu Valcan este singura


Elena Voscoboinic, frumoasa dansatoare de peste Prut care a facut echipa cu Radu Valcan in sezonul al optulea de la "Dansez pentru tine" si despre care s-a spus ca ar avea o relatie cu acesta, este in sfarsit libera. Recent, bruneta s-a despartit de Dima Melnic, iubitul ei originar, ca si ea, din Republica Moldova. Decizia a fost luata pe fondul divergentelor aparute intre ei in ultima vreme, mai ales dupa ce Dima a ajuns sa ii fie coleg in baletul de la "Dansez pentru tine", unde a fost cooptat recent, scrie Cancan.


Julianne Moore e super sexy la 49 de ani


Desi are doi copii si 49 de ani, vedeta nu arata mai in varsta de 35. Cu toate acestea actrita a marturisit ca nu trage de fiare, nu are cine stie ce regim special si nici nu se infometeaza. Inseamna, probabil, ca Julianne se mentine prin... munca. In filmul The Kids Are All Right, frumoasa actrita interpreteaza, din nou, rolul unei lesbiene care, impreuna cu iubita ei, personaj jucat de Annette Bening, intampina o problema cat se poate de delicata: ajunsi la varsta adolescentei, cei doi copii ai cuplului, adusi pe lume prin inseminare artificiala, isi iau inima in dinti si pun marea intrebare: De ce nu avem tata?, informeaza Libertatea.


Cristina Spatar vrea sa se compare cu Victoria Beckham


Sotia lui David Beckham reprezinta un adevarat idol pentru cantareata Cristina Spatar, fiind un reper foarte clar cand vine vorba de stilul de viata. "Victoria Beckham este idolul meu. Este un exemplu din toate punctele de vedere. Are o familie perfecta, o casnicie foarte bine consolidata, copii multi si frumosi. Ce sa mai spun despre faptul ca tot timpul este imbracata impecabil, un etalon din punct de vedere vestimentar", a declarat Cristina Spatar. In mod cert, cantareata vrea sa calce pe urmele idolului sau si din punct de vedere al vietii de familie. Daca Victoria trei baieti, Cristina are deja un fiu si se gandeste sa mai faca un copil, anunta Click.


Anamaria Ferent, pipaita de o colega de breasla!


Foarte sociabila, Anamaria Ferent si-a petrecut minute bune in compania unor colege de breasla cu care a avut multe de povestit la un eveniment monden. Anamaria si partenera sa de dialog, Claudia de la Etno, au facut tot posibilul sa se inteleaga in ciuda muzicii care duduia in boxe. Ca sa fie sigura ca prietenei sale nu-i scapa vreun detaliu din subiectul dezbatut, Ferent s-a hotarat sa-i spuna la ureche intreaga poveste. Aplecandu-se pentru a o auzi mai bine, Claudia si-a asezat mana pe piciorul Anamariei Ferent, tragand-o in acelasi timp mai aproape de ea. Dupa ce a realizat ca gestul ei poate trezi suspiciuni, mai ales ca niciuna dintre ele nu este implicata in vreo relatie, bruneta si-a gasit o alta pozitie pentru mana, ceva mai confortabila, scrie Cancan.


Cameron Diaz: Calatoresc mereu in cautarea penisului


Actritei Cameron Diaz e clar ca ii place foarte mult sa faca sex. "Nici nu mai stiu de cate ori m-am urcat in avion cu gandul la sex", a spus franc vedeta de la Hollywood. Cameron Diaz a recunoscut ca uneori trebuie sa calatoreasca, in cautarea partidelor nebune de sex: "Nu este deloc anormal pentru meseria pe care o am. Stilul asta de viata o cere. Intodeauna calatoresc in cautarea penisului. Trebuie sa mergi acolo unde aceasta este", a spus actrita in Playboy. Referitor la prima experienta sexuala, actrita a marturisit: "Am facut-o ca sa stiu ca am facut-o. Apoi, era ca si cum portile mi s-au deschis", informeaza Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.