Ultima oră

Alpinistii utilitari renoveaza Sala Polivalenta

Dan Chiriac
19 iun 2010 611 vizualizări
Jumatate din scaunele din sala au devenit portocalii

Sala Polivalenta din Focsani a intrat intr-un amplu proces de renovare. Pina pe 19 iulie, cind este programata prima actiune in sala, oficialii de la Directia pentru Sport spera sa termine in totalitate lucrarile. Noutatea absoluta o reprezinta reparatiile facute in partea de sus a Polivalentei, acolo unde nu s-a mai varuit de aproape 20 de ani. "Nu se poate pune schela sau scara, astfel incit singura solutie gasita a fost ce a a alpinistilor utilitari. Acestia au varuit partea de sus a peretilor din sala, dar au inlaturat si praful de pe structura metalica. Aspectul salii s-a schimbat foarte mult dupa aceste lucrari si am aratat astfel ca exista solutii daca vrei cu adevarat", ne-a spus Daniel Gongu, seful Directiei pentru Sport. Toate cele 1.280 de scaune din Sala Polivalenta vor fi revopsite. Deja cele rosii au devenit portocalii, asa cum anuntase Gongu inca din urma cu o luna. Nuanta de portocaliu este identica cu cea de pe suprafata de joc si coincide fericit cu culoarea oficiala a partidului din care provine directorul democrat-liberal Daniel Gongu. Restul scaunelor vor ramine verzi, asa cum au fost initial. "Va fi o nuanta mai inchisa, care sa se potriveasca mai bine cu portocaliul", a mai mentionat Gongu. Tot in aceste zile, peretii salii sint izolati. Numai ca lipsa banilor stopeaza captusirea completa a salii. "Vom izola zonele unde unde exista probleme. Am face toti peretii daca am avea banii necesari. Numai ca sint peste 1.400 de metri patrati, iar la 100 de lei metrul patrat, ar insemna o suma pe care nu avem de unde sa o scoatem in prezent. Vom incepe lucrarile acum si le vom finaliza cind vom gasi si alte resurse financiare", a mentionat Gongu. Nici acoperisul salii nu va fi ocolit. Muncitorii angajati vor repara si aici pentru a evita scurgerile de apa pe parchetul salii. Singurul loc din sala pe unde mai curge apa pe suprafata de joc a fost "dotat" cu o galeata pedelista. "Nu am descoperit inca pe unde curge apa in sala, in acel loc. Asa incit am pus o galeata portocalie pentru a se scurge apa in ea. Este cea mai noua galeata pe care am avut-o", a recunoscut Gongu. Prima actiune organizata la Polivalenta va fi cantonamentul efectuat de nationala de baschet U 19, incepind cu 19 iulie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.