Ultima oră

Judecati dupa ce si-au bagat un vecin in spital

Nicoleta Cristea
19 iun 2010 780 vizualizări
Doi frati din Pitulusa, comuna Brosteni, impreuna cu un al treilea vecin, vor raspunde in instanta dupa ce, pe 21 martie anul acesta, au batut un consatean pe malul apei.

Marcel Bouros, de 38 de ani, Sorin Bouros, de 28 de ani, si Florin Rosu, de 24, sint acuzati ca i-au aplicat mai multe lovituri cu un bat sau un furtun, dar si cu pumnii si picioarele lui Viorel Alexe, de 20 de ani, care intrase pe proprietatea primului dintre agresori. In urma loviturilor puternice, Viorel Alexe a ajuns in stare grava la spital, unde a fost operat, fiindu-i scoase splina si bila. Dupa interventia chirurgicala, Alexe a avut nevoie de 40, 45 de zile de ingrijiri medicale, anchetatorii retinind ca acestuia i-a fost pusa in pericol viata. Cu toate acestea, in rechizitoriu se arata ca cei trei inculpati au fost provocati anterior de partea vatamata, din acest motiv decizind sa ii dea o lectie. Conflictul dintre cei patru vecini se pare ca a fost intretinut chiar de partea vatamata, care, citeva zile de-a rindul, i-a amenintat pe fratii Bouros ca le incendiaza locuinta sau ca le agreseaza pe fetele acestora. Dupa citeva amenintari de acest gen, dar si dupa un conflict pe care partea vatamata l-a avut cu sotia lui Rosu, cei trei vecini au decis sa ii aplice o lectie lui Alexe. De altfel, Alexe se pare ca era cunoscut in localitate ca fiind o fire violenta, care recurgea la amenintari, iar uneori le si punea in practica. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.