Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
19 iun 2010 490 vizualizări
Tanasoaia: I s-a tras moartea de la balamaua portii

O femeie de 54 ani din comuna Tanasoaia si-a gasit sfirsitul dupa ce a alunecat si a picat in curte. Politistii au fost sesizati ca pensionara Catrina S. este decedata in curtea casei sale. In urma verificarilor s-a stabilit ca aceasta a alunecat si, in cadere, s-a lovit cu capul de o balama metalica a portii de la intrarea in gospodarie. Trupul neinsufletit a ajuns pe mina medicilor legisti care vor stabili cauza mortii. (R. M.)


O batrina s-a ars de la ventuze


O femeie de 59 ani din Focsani a ajuns cu arsuri la Spitalul din Focsani dupa ce a vrut sa scape de o raceala cu ajutorul ventuzelor. Femeia a fost diagnosticata cu "arsura grad I-II torace posterior, zona lombara si parcelar brat si antebrat sting", fiind internata la chirurgie plastica. Femeia le-a spus doctorilor ca s-a ranit pentru ca a lasat flacara in ventuze. (R. M.)


Ciine salvat din fintina


Pompierii din Panciu au salvat un ciine cazut intr-o fintina. Joi seara, acestia au fost chemati sa intervina pentru scoaterea unui ciine cazut intr-o fintina in satul Clipicesti, din comuna Tifesti. Un servant a coborit in fintina cu ajutorul briielor, corditelor de salvare si a aparatului de respirat pentru a scoate patrupedul la suprafata. Din fericire, acesta nu s-a inecat. Localnicii vor fi nevoiti sa igienizeze fintina pentru a folosi apa pentru baut. (R. M.)


Garoafa: 12 proiectile de cimp


Un barbat din Garoafa a sunat la 112 dupa ce a gasit mai multe munitii neexplodate. Specialistii pirotehnisti care s-au deplasat la fata locului au identificat 12 proiectile explozive de calibrul 76 mm, acestea fiind scoase la lumina pe cimp. Munitia neexplodata a fost ridicata si transportata in conditii de siguranta la depozitul special amenajat in vederea distrugerii. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.