Ultima oră

A furat cutia milei din biserica manastirii

Dan Chiriac
19 iun 2010 608 vizualizări
Criza economica ii determina pe multi oameni saraci sa fure de oriunde, fara sa mai tina seama nici macar de Dumnezeu.

Joi, preotul paroh de la o manastire din comuna Ploscuteni a sesizat politia despre faptul ca in noaptea precedenta autori necunoscuti au patruns in incinta bisericii si au sustras banii donati de credinciosi in cutia milei. în urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca principalul suspect este Romeo S., de 22 ani, din orasul Tinrgu Ocna, care isi cauta de lucru prin zona. De asemenea, din verificarile efectuate rezulta ca acesta a sustras suma de 1.600 lei. Principalul suspect a fost retinut de politia locala, iar prejudiciul a fost recuperat. Tinarul este cercetat in prezent in stare de libertate. Astfel de furturi s-au inmultit in ultima vreme. In urma cu doua saptamini, Biserica din Bolotesti a fost sparta de un tinar din Tifesti, care a sustras de asemenea cutia milei. Atunci, acesta a fost imobilizat cu ajutorul locanicilor. Si alte biserici din judet au devenit tinta hotilor. Pentru a supravietui, oamenii saraci gasesc salvarea la cutia milei din biserica. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.