Ultima oră

Cercetati pentru trafic de droguri, ramin in arest

Nicoleta Cristea
18 iun 2010 788 vizualizări
Cei patru tineri vrinceni cercetati pentru trafic de droguri ramin in arest pina luna viitoare. Ieri, Curtea de Apel Galati a respins ca nefondate recursurile declarate de Mircea B., de 17 ani, Emilian Cojocea, de 19, Diana Stoica, de 21, si Cristi Toma, de 19 ani.

In plus, magistratii care au judecat recursul au decis si ca cei patru sa plateasca cheltuielile de judecata. Cei patru au fost arestati preventiv in urma cu o saptamina, dupa un flagrant organizat in parcul de linga Teatrul Municipal de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism "" Biroul Teritorial Vrancea. In plasa au cazut trei tineri, elevi de liceu, asupra carora au fost gasite mai multe pachetele cu cannabis, anchetatorii precizind ca in total ar fi vorba despre 100 de grame de substanta. La Diana Stoica si prietenul acesteia, Cristi Toma, din comuna Urechesti, stupefiantele au fost gasite sub forma de resturi de tigara confectionate artizanal, cu ocazia perchezitiilor domiciliare. Ancheta continua insa in privinta mai multor persoane, urmind sa se stabileasca cine facea parte din aceasta retea. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 6 ore, 27 minute, 20 secunde
Oricine a iesit in afara granitelor romanesti si a citit presa referitor la traficul de stupefiante va observa ca guvernele au multe portite pentru defavorizarea cetateanului.... il obisnueste cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.