Ultima oră

REVISTA PRESEI RADIO-TV:Radu Berceanu: Maine ma duc la Arad si-i dau afara pe aia care au cerut spaga celor de la AC/DC

Ziarul de Vrancea
17 iun 2010 546 vizualizări
Invitat la emisiunea "Nasul"(B1Tv), ministrul Transportului si Infrastructurii Radu Berceanu a facut dezvaluiri referitoare la politica practicata de predecesorul sau la minister si de catre cei din PNL atunci cand liberalii erau la guvernare

. Ministrul a mai declarat ca va lua masuri in ceea ce priveste cazul spagii cerute celor din echipa trupei AC/DC la vama Nadlac: "Maine ma duc la Arad si-i dau afara pe aia".


"Compania de drumuri trebuie sa faca intretinerea, din veniturile proprii. Si anume reparatiile curente, trasaje, tuns de pomi, intretinerea de iarna. In 2008, veniturile au fost de 680 milioane de lei, dar in 2009 au fost 900 miloane. De ce? Eu m-am ocupat pentru ca am zis ca sunt banii nostrii. Inainte nu se ocupa nimeni de venituri", a declarat Berceanu.


"Domnul Orban a facut doua-trei contracte - credit furnizor. Adica il pun pe unu sa faca reparatie la un drum, dar tot el aduce si banii de la banci si eu ii platesc si ratele la banci si asa mai departe. Ca dovada ca drumul Bengesti-Sebes, e un drum foarte circulat pe la statiunea Ranca, costa 9,1 milioane de lei pe kilometru cand el ar trebui sa coste 3. Aceste contracte pe credit funizor nu se pot plati decat din banii din venituri proprii. Drept urmare domnul Orban a papat pe cinci ani veniturile proprii pe care el nu se omora sa le stranga. Eu acum nu am ce sa fac. Trebuie sa continui aceste contracte, nu am nici o iesire", a continuat ministrul Transporturilor.


"La Directia regionala de drumuri si poduri Bucuresti este un exemplu. Doamna Grigore Maria Magdalena a fost pusa directoare la DRDP Bucuresti cand ea a fost curier personal si avea 637 de lei pe luna. Brusc, la inceputul lui 2008 a ajuns director la DRDP cu 13.499 lei pe luna, ea terminand facultatea cu vreo patru-cinci luni inainte de a fi promovata. Era foarte apropiata de Mircea Ciopraga, un deputat PNL", a mai precizat Berceanu.


In plus, ministrul a mai declarat ca va lua masuri in ceea ce priveste cazul spagii cerute celor din echipa trupei AC/DC la vama Nadlac: "Maine ma duc la Arad si-i dau afara pe aia care au cerut spaga celor de la AC/DC pentru ca s-a terminat ancheta. Eu fac ce fac eu, dar intra si DNA-ul".



de Victor Cozmei HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.