Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
15 iun 2010 576 vizualizări
Atentie la ceea ce cumparati de pe taraba!

Oficialii Primariei Focsani recomanda clientilor care-si fac aprovizionarea cu alimente din pietele orasului sa caste bine ochii la ceea ce cumpara. Viceprimarul Vasile Dobre a precizat ca, in spatiile amenajate de municipalitate, cum este sectorul de lactate si brinzeturi, taranii care vin dis-de-dimineata cu produse au unde sa le tina pentru a nu se altera din cauza caldurii. In ceea ce-i priveste pe cei care au la vinzare dulciuri la taraba, cel mai probabil, acestia vor primi interdictie de a le expune in bataia soarelui. "Garantia pentru alimente nu o ofera decit producatorul, dar in ceea ce ne priveste pe noi, municipalitatea, punem la dispozitie zone amenajate. Asa cum se intimpla in sectorul lactatelor. Noi ne angajam ca aceste spatii sa fie functionale si probabil ca vom dispune ca vinzarea alimentelor perisabile sa nu fie permisa in conditii improprii", ne-a declarat Vasile Dobre. (I. C.)


Cercetat in libertate pentru o teapa de 323 de mii de lei


Gheorghe Laica, administratorul din Homocea anchetat de procurori pentru evaziune fiscala in forma continuata, va fi cercetat in stare de libertate. Ieri, instanta Tribunalului Vrancea a respins ca nefondat recursul declarat de procurori impotriva deciziei pe fond, considerindu-se ca nu se impune arestul preventiv. Dupa ce in trecut a fost condamnat de sase ori pentru infractiuni similare, Laica este acuzat de aceasta data ca ca, in trimestrul IV al anului 2007, a livrat animale vii de la Masoro Carn SRL Homocea, societate care ii apartinea, catre Laicipriona Comexim, la care administrator era tot el, in baza a 16 facturi fiscale, pe care nu le-a inregistrat si nici nu a declarat organelor fiscale TVA-ul aferent. In acest fel, paguba creata la bugetul de stat ar fi de peste 323 de mii de lei (N. C.)


Tata si fiu judecati pentru fapte antisociale


Doi vrinceni, tata si fiu, din Timboiesti, au fost trimisi in judecata pentru distrugere si lovire, dupa un incident petrecut in ianuarie anul acesta. Gica Tocmeala, de 42 de ani, si Georgica Tocmeala, de 22 de ani, sint acuzati ca, pe 19 ianuarie, au intrat fara drept in curtea unui vecin, inarmati cu un cutit si respectiv cu un topor. Tatal mai este acuzat ca si-a crestat vecinul cu cutitul pe fata, pricinuindu-i acestuia leziuni ce au necesitat 8,9 zile de ingrijiri medicale, iar fiul ca i-a spart partii vatamate trei geamuri. La ancheta, tinarul Tocmeala a recunoscut ca a fost inarmat, insa a precizat ca nu s-a atins de geamurile vecinului. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.