Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
15 iun 2010 666 vizualizări
Adjud: Fetita blocata in casa

O femeie din Adjud le-a cerut ajutorul pompierilor dupa ce fetita ei de 3 ani a ramas blocata in casa. Servantii au mers pe strada Siret pentru deblocarea usii de la intrarea in apartamentul situat la etajul al II-lea. Cu ajutorul unei scari culisabile au patruns in locuinta pe geamul de la dormitor, iar usa a fost deschisa din interior. Din fericire, fetita era teafara. (R. M.)


Tulnici: Motociclist fara permis


Un tinar de 25 ani din Paulesti s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a urcat pe o motocicleta desi nu avea permis categoria "A". Cristinel B. a fost depistat in trafic de politistii din Tulnici in timp ce conducea o motocicleta cu capacitatea cilindrica de 125 cc. Luat la intrebari, tinarul a prezentat permisul de categoria "B" si nu "A", asa cum prevede legea. (R. M.)


Aparat de jocuri distrus de un tinar "aburit"


Un tinar de 20 ani din Focsani a intrat in atentia politistilor de la TF Focsani dupa ce s-a razbunat pe un aparat de jocuri mecanice. Patronul unui bar situat in zona Garii le-a cerut ajutorul politistilor dupa ce Octavian V., care se afla sub influenta alcoolului, a distrus aparatul. Baiatul este acum cercetat pentru distrugere si ultraj contra bunelor moravuri. (R. M.)


Furt cu repetitie


Doi tineri din Tataranu, dintre care unul minor, au fost trimisi in judecata pentru furt calificat, fapte comise in dauna unui vecin. Ionut D., de 17 ani, este acuzat ca, la finalul lunii august anul trecut, a intrat prin efractie in curtea unui vecin, de unde a luat mai multe bunuri. Ulterior, minorul si-a mai luat si un prieten cu el la aceeasi parte vatamata si, impreuna cu Mihai Anghel, de 19 ani, a mai sustras niste bunuri. Pe parcursul cercetarilor, tinerii si-au recunoscut faptele si chiar s-au inteles cu partea vatamata sa nu se constituie si parte civila. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.